2777
2789
عنوان

صاف کردن موی موج دار

88 بازدید | 10 پست

دخترااا موهام موج داره چتری هم زدم دیروز الان دیگه از اون حالت صافی در اومدهههههه موج دار شده چیکار کنممم اتو هم میکشم بدتر میشه😐

میشه فقط چتری رو کراتین کرد 😂؟

میدونم سوالم مسخرس ولی لطفا جواب بدید

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞

اره چرا نشه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه زیاد لختم برا چتری جالب نیس

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

موج دار خیلی قشنگه کهمنم چتری دارم موج داره خیلی بهم میاد بامزس کراتین نکننن

منم اوکیم باهاشون ولی وقتی موهام رو باز میکنم قشنگ میشه سر همین بچه های مدرسه مون میگن کراتین کن موج دار نمیاد

با این شونه ها که لوله این میگیری(چتری هات یکم تو کشش باشه... ینی شل ولشون نکنی) بعد سشوار میگیری هم زیرشون هم روشن خوب صاف میشن . منظورم اینه ی جورایی براشینگ کنی چتریاتو . منم موهام موج داره اینجوری چتریامو صاف میکنم خوب وایمیسته

با این شونه ها که لوله این میگیری(چتری هات یکم تو کشش باشه... ینی شل ولشون نکنی) بعد سشوار میگیری هم ...

مرسییی

ممکنه به موهام اسیب وارد شه؟چون شنیدم کراتین باعث ریزش مو میشه

چتری باید صاف شلاقی باشه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂