2777
2789
عنوان

من مقصرم یا زن داییم

1577 بازدید | 106 پست

اول از همه بگم خسیسه خیلی اینو کل فامیل میدونن فوق العاده پول جمع کن و خسیس

خونشون شهرستانه

مامانم رفته بود شهرستان بعد من زنگ زدم گفتم شب برا شام کجا میری گفت میرم خونه خاله

گفتم پس منم میام همونجا گفتم هرجا تو بری منم با بچه هام میام همونجا چه خونه خاله بری چه خونه دایی گفت باشه

برا ناهار مامانم رفته خونه داییم

بعدمن زنگ زدم گفت ما ناهار اومدیم اینجا دایی برا شب هم ما رو نگه داشته بعد گفته دخترات نمیان ؟ منم گفتم سهیلا میاد داییتم به خانومش گفته خانوم دو لیوان برنج اضافه کن سهیلا میاد

بعد شب من بعد از مامانم رسیدم خونه داییم مامانم اول رفته گفته سهیلا تو راهه داره میاد زن داییم گفته چرا ب من زنگ نزده که من تهیه غذا براش ببینم

بعد سریع دوتا بال مرغ با یک تیکه کوچیک سینه انداخته تو قابلمه گفته اینا برا سهیلا و بچه هاش

منم ناراحت شدم گفتم وقای تو ظهر زنگ زدی گفتی دایی گفته دو لیوان برنج بخاطر تو اضافه کرده دیگه لزومی نداشت من مجدد زنگ بزنم بگم شب من میام اونجا

مامانم میگه تو مقصری باید زنگ میزدی به زن داییت میگفتی که داری میای

بعد جالبه زن داییم دولیوان برنج رو اضافه کرده اما مرغ رو اضافه نکرده که بپزه ساعت ۸ که ما رفتیم تازه دوتا بال رو گذاشته که بپزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن دایی

الان مامانم میگه تو مقصری باید زنگ میزدی

من همیشه که میخایتم برم خونه داییم به زنش زنگ میزدم میگفتم من برا ناهار یا شام میام اونجا

این دفعه که دیدم مامانم زودتر زنگ زد گفت شب کجا میای چون داییت پرسیده دیگه کی میاد ؟ منم گفتم سهیلا تو راهه گفته میاد داییتم همونجا به زنش گفته خانوم دو لیوان برنج اضافه کن

الان زن داییم پشت سرم گفته سهیلا بدون دعوت اومده خونم مجبور شدم لحظه اخر مرغ دوباره بپزم

ضمنا بال زود میپزه

از اول بذاری وا میره..

اینکه شما زنگ بزنی و به زن خونه اطلاع بدی(حتی داییت هم نه، زن خونه)، احترام گذاشتنه، و متقابلا احترام دریافت میکنی!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اونا باید زنگ میزدن تو رو دعوت میکردن

در ثانی وقتی داییت فهمیده تو میای دیگه لزومی نداره ک زنگ بزنی

تو مقصر نیستی عزیزم

من نمیدونم چندتا بچه داری ولی کار زنداییت اصلا خوب نبود

مهمون حبیب خداست

تو اگه اون اومد خونت مثل خودش رفتار نکن

چون جواب بدی رو با بدی نباید داد

بله، باید زنگ میزدی اطلاع میدادی

اخه مامانم ظهر زنگ زد گفتم من دارم میام خونه دایی شب

گفت اره داییتم پرسیده دیگه کی میاد گفتم سهیلا میاد همونجا هم ب خانومش گفته دو لیوان برنج اضاف کن

چطور برنج اضافه کرده ولی مرغ اضافه نکرده ؟

یعنی میدونستن من دارم میام از عمد زن داییم مرغ اضافه نکرده

غذاش بخوره تو سرش

بدم اومده که پشت سرم گفته زنگ نزده که خبر بده همینجوری اومده