2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا وجود داره

220 بازدید | 21 پست

به. از کشف جزیره ای که به بزرگی یه شهرستان بود و کارای کثافات گونه انجام میدادن با دختر بچه ها،،، اونم بیش از صدهزار تا بچه

بنظرتون خدا وجود داره؟اینکه بچه رو بالا سرش بیارن تهش کبابش کنند بخورم

من شک دارم اگه اشرف مخلوقات ماییم ؟؟ داستان بهشت و سیب دروغی بیش نیست هیچ جونوری از انسان خطرناک تر نیست اگه قانون نداشتیم کل کشور ها میشد باغ. وحش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو نمیدونم ولی شیطان صد درصد وجود داره

اون افرادی که چنین کاری کردن اصلا نمیشه انسان دونست شیطان روی زمینن

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

بله وجود داره بارها توی قرآن گفته من فقط مهلت دادم به شیطان تا عذاب ابدی دچار خودش و پیروانش کنم و ادامه میده که صبر انسان کم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

اشرف مخلوقات انسان کامل است

وگرنه این حیوانات که اسم بردی چه شرفی دارند؟؟؟

خدا اگر قرار باشد گوش ظالم را بکشد دیگر باید صحنه امتحان بهم بخورد و انسان مجبور میشود که آدم خوبی باشد

باید با اختیار خودمون آدم خوبی باشیم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بخاطر همین موقع خلقت، فرشتگان به خدا گفتند کسی رو میاری روی زمین که خون و خون ریزی کنهپرودگار گفت من ...

نه بخاطر انسان های اولیه بود که عقل نداشتن و خونریزی میکردن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

وجود داره ولی صبوره ،برعکس ما آدما

ولی شکندارم کوچکترین ظلم بی جواب نمیمونه ،شده ی ساعت قبل مرگ پس میدن......

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کدوم دنیا؟😅💔

افرین دنیا فقط همینجاست

اونور میشه آخرت

جایی که هزارن بار شدیدتر از دنیاست

هم عذاب هاش

هم نعمت هاش