2777
2789
عنوان

ینی همه تو زندگیشون مشکل دارن

198 بازدید | 19 پست

همه همه؟

یا مشکلا فقط برا ماست

بعضیا رو میبینی انقد شاد و شنگول و سرحالن میگن میخندن ک میگی این شوهرش تو نمیگه بهش. همه چیزش فراهمه

بله همه دارن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه مشکل دارن ولی مشکلات برای پولدارها کسایی که توانایی این و داشته باشند در لحظه اون کاری که دوست دارن رو البته معقول باشه انجام بدن واقعا راحت تر هستن مگر مشکلات خاصی داشته باشند

جان من برای وطن و جوانان وطن هدیه ای کم ارزش ...

من یکیو هر کی میبینه میگه خوشبحالت ولی در اصل توم خودمو سوزونده بیرونم بقیه رو....

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

دارن آره ولی کم و زیاد داره یکی جوشی یکی خونسرد و بیخیال ولی انسان چون کمالگراست همیشه ذهنش درگیره آرامش نداره

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

همیشه همین فکر شما رو دارم گلم چطور بعضیا شادن تنها مشکلشون تیپ و قیافه و ظاهرشونه من کوچیک ترین ریز ترین مشکل زندگیم اینه دختر عمو شوهرم چند ساله از اول ازدواج نامزدی تا الان که چند سال گذشته چسبیده به زندگی ما و شوهرم ول کن نیست اون آدم باعث شده من هیچ لذتی از زندگی نبرم شک تردید سردی دعوا دعوا دیوانه شدم چرا بعضی زنها دخترها شیطانن خودش متاهله شوهر داره از پله بالاتر شوهر من شوهر خودمم بدش نمیاد جوابش میده همش برای هم فیلم میفرستن در ارتباطن تازه این کوچیک ترین مشکل بود بقیش نمیشه بگم