2777
2789

اولش بهم گفت بدون اینکه سرتو بلند کنی به یه نقطه تو سقف خیره شو

من این کارو کردم و بعد چند دقیقه پلکام سنگین شد و افتاد رو هم

بعد بهم گفت میری کنار دریا ، قدم میزنی ، آرامش میگیری و...

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد جایی ک جالب بود اینجا بود که گفت میری تو یه کلبه یه صندوقچه اونجاست،شومینه و...

گفت در صندوقچه رو باز میکنی تا پر از عکس و نوشته ست

گفت اونایی و دوست داری رو نگه میداری،اونایی ک دوست نداری رو میندازی تو شومینه

اینجا بود ک من حالم بد شد. با صدای بلند گریه میکردم و دستام بی حس و بی حرکت شده بود.

فکر کردم استادمون الآن وحشت میکنه و منو بیدار میکنه.

تا نه...این چیزا برای استادمون عادیه

گریه من بند نمیومد..هی بهم میگفت فلانی آروم باش،تو اونا رو سوزوندی،از بین رفتن،نفس عمیق بکش،از کلبه بیا بیرون،برو کنار دریا

تا بعد یه عالمه گریه،من دوباره آروم شدم...

آخر آخرش هم بهم گفت حالا چشماتو باآرامش باز کنم

نمیتونستم.

تا نصف باز میشد،دوباره میبستمش.

تا بعد کلی نفس عمیق و آرامش تونستم چشمامو بازکنم.

بعد همممه بچه ها تعجب کرده بودن،میگفتن فکر نمیکردن همچین اتفاقی بیفته،و همه از حس و حالم میپرسیدن

تجربه خیلی خیلی خوب و باحالی بود 

الان اون حس هاي بد از درونتون رفتن؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
آخر آخرش هم بهم گفت حالا چشماتو باآرامش باز کنم نمیتونستم. تا نصف باز میشد،دوباره میبستمش. تا بعد ...

الان اون چیرایی ک سوزوندی از ذهنت پاک شدن؟

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
الان اون حس هاي بد از درونتون رفتن؟

آره آرومتر شدم.. 

البته استادم بخاطر حضور بقیه بچه ها 

و اینکه نسبت فامیلی باهام داشت

گفت دلم نیومد از اون جلوتر برم و اذیتت کنم

چه جالب

اگه حال ادم خوب شه به اذيت شدنش ميارزه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.