2777
2789

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش گفته دیگه فولکولات ریر بودن زیاد  منم این ماه کلوموفین خوردم چهارتا تو هرکدوم تخمدانها فولیکول های 13و15و16داشتم  زیاد بودند نارس  ماه دیگه اگه حامله نبودم برم ببینم چی میده دکی

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
روز چند پری سونو دادی؟من روز ۱۳ دادم ب دونه ۱۷ بود ۷تاهم ریز

روز سوم بهم گفت برم ، ننوشته ریز  شاید روز سیزده یا چهارده مشخص میشه که رشد نکردن  آره؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
خودش گفته دیگه فولکولات ریر بودن زیاد  منم این ماه کلوموفین خوردم چهارتا تو هرکدوم تخمدانها فول ...

ایشاالله باردار باشی 

رفتم تو مطب درمانگاه  دکتر میگه چیزی نیست  میگم  پس چرا  زده  pco  میگه اون هیچی نیست 

میگم نکنه اشتباه کرده؟ 

اندازه فولی ۱۳پری مشخص میشه.

آها پس الان واسه من فقط تولید شدن هورمون ها باعث رشدشون میشه واسه همین  گفته آزمایش هورمون هم برم 

ایشاالله باردار باشی  رفتم تو مطب درمانگاه  دکتر میگه چیزی نیست  میگم  پس چرا & ...

با قرص دارو درست میشه چیزی نیست  دکترت حتما بهتر میدونه مرسی گلم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
آها پس الان واسه من فقط تولید شدن هورمون ها باعث رشدشون میشه واسه همین  گفته آزمایش هورمون هم ب ...

ازمایش بخطر این بهت گفته ببینه پرولاکتینت بالا هس یا نه کلا ببینه هورمنات چه جوری.روز ۳پری هم که رفتی له نظرم میخواد ببینه تنبلی داری یا نه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
با قرص دارو درست میشه چیزی نیست  دکترت حتما بهتر میدونه مرسی گلم

ممنون که جواب 😍