2777
2789

سلام, بچه ها من با خانواده شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنم, هرچی میپزم میگه باید پایینم بدیم, بوش میره و...یه برادر شوهر کوچیکم دارم که وقتی شوهرم از سر کار برمیگرده میاد تو راه پله و میگه داداش فلان چیز پختین؟ بوش راهرو رو پر کرده, شوهرمم میاد میگه باید بدی ببرم پایین, این در حالیه که اونام همه چی میپزن و هیچ وقت به من نمیدن, و همون برادر شوهر کوچیکه میاد تو راه پله داد میزنه مثلا باقلواااااا پختیییییییییییم, دیروز انقد سر و صدا کرد که به شوهرم گفتم پاشو برو صدای اینو ببر سرم رفت, اونم میگه بچه س و... به خاطر این موضوع با شوهرم دعوام شد, گفتم منم از این به یعد هرچی بپزم تو راه پله داد میزنم اسمشو میگم, بهشونم چیزی نمیدم, حالا بماند که بعدش اشتی کردیم, امروز داشتم میرفتم بیرون که دیدم مربایی که پخته بودم و شوهرم به زور یه ظرف برده بود پایینو با ظرفش و چنتا ظرف دیگه که مال من بود و خونه ی اونا بودو گزاشته راه پله, دست نزدم بهشون, رفتم کارمو بیرون انجام دادم برگشتنی با شوهرم برگشتیم, گفت این مربا رو چرا گزاشته اینجا, گفتم حتما تو ظرفش یه مربا دیگه ریخته, در حالیکه خودمم میدونم محاله انقدر شعور داشته باشه, اوردیم دیدیم مربای خودمه خلاصه, من شروع کردم به گریه کردن و به خودم فحش دادن که چرا محبت میکنی وقتی نمیفهمن, ادم اون مربا رو میندازه سطل اشغال ولی برنمیگردونه, شوهرم دید ناراحت شدم, برای اولین بار پشتم دراومد, زنگ زد به مامانش, خواهرش گوشیو برداشت, شوهرم گفت به مامان بگو پنجاه تومنم بهم بدهکاره اونم باید میزاشت رو مربا و.... بعدشم بهم گفت چون با مامانش دعواش شده مامانش داره تلافیشو سر من درمیاره, ولی من میدونم چون برای خواهرشوهرم حمالی نکردم و براش تحقیق ننوشتم داره این اداهارو درمیاره, چیکار کنم بچه ها؟ بهش زنگ بزنم گلایه کنم؟ به پدرشوهرم پیام بدم که این کارا از یه زن پنجاه ساله بعیده, ببین که علت بدشدن رفتارم باهاتون این کارای خانومته؟ چیکار کنم؟ 

محلش نده به کاراشون. با شوهرتم دعوا نکن . بزار شوهرت خودش حلش کنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نده به کاراشون. با شوهرتم دعوا نکن . بزار شوهرت خودش حلش کنه

اولین باره ک پشتم درمیاد, میدونم هر بلایی سرم بیارن دم نمیزنه,اینبارم نمیدونم چی شد که جواب مامانشو داد

نه بابا با گلایه کردن ب پدرشوهرت کاری درست نمیشه اون هیچوقت زنشو نمیندازه طرف تو رو بگیره.سنگین باش تو سنت خیلی کمه بدون مشورت با یه آدم باتجربه کاری نکن ک بعدا نشه درستش کرد

اووووووه خواهر برنامه داریدها 

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

نه اصلا خودت مستقیم باهاشون در نیفت بذار شوهرت همیشه پشتت باشه با شوهرتم خوب باش 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

نه اصلا به هیچ کدومشون گلگی نکن وبهشونم نگو وقتیم به همسرت میگی با سیاست بگو مستقیم از اونا انتقاد نکن اینجوری همسرت گارد میگیره و همچنین طرف اونارو 

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
به نظر من که بی خیال باش. مهم اینه که شوهرت متوجه بشه که شده. به قول خودت قصدشون اینه که تو رو ا ...

اخه دفعه ی بعد باز شوهرم مجبورم میکنه هرچی میپزم بدم بهشون, این ناراحتم میکنه