2777
2789
عنوان

ساقدوش

318 بازدید | 22 پست

سلام دوستان , ی سوال . من یک ماه دیگه عقدمه و قصد دارم که تو جشن عقدمون چند نفر ساقدوش باشن همه ست بشن , بنظرتون زشت نیست ?اخه ساقدوش برای عروسیه 😀ولی من چونکه عروسیم ی شهر دیگس هیچکدوم از فامیلام نمیان اونور , میخوام همچین کاری کنم . بنظرتون سوژه ی خانواده ی شوهرم مپیشم ?

تیکر عروسیمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌مبااارکه اتفاقا خواهر شوهر منم عقدشو شهرمون تو تالار  گرفتیم و قراره عروسیش شهر دیگه باشع.واسه عقدشم منو جاریمو اون یکی خواهر شوهرم لباس ست پوشیدیم رقصم از قبل تمرین کردیم خیییییلی قشنگ شد عالی بود

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
عزیزم‌مبااارکه اتفاقا خواهر شوهر منم عقدشو شهرمون تو تالار  گرفتیم و قراره عروسیش شهر دیگه باشع ...

جدی زشت نیست اخه نمیخوام سوژشون بشم 

تیکر عروسیمه

نه عزیزم خیییلی قشنگ میشه تازه ما هر کدوم سبد دستمون بود پر از گلبرگ طبیعی ی جاهایی از اهنگ رو سر عروس میریخیم

نه بابا چه زشتی عزززززیزم واقلا قشنگه ما که خودمون کلی ذوق کردیم مهمونها هم حسابی لذت بردن توی فیلمم خیلی خوشگل افتاد

نه بابا چه زشتی عزززززیزم واقلا قشنگه ما که خودمون کلی ذوق کردیم مهمونها هم حسابی لذت بردن توی فیلمم ...

واقعاااااا مرسییی , رنگ لباستون چی بود 

تیکر عروسیمه
نه عزیزم خیییلی قشنگ میشه تازه ما هر کدوم سبد دستمون بود پر از گلبرگ طبیعی ی جاهایی از اهنگ رو سر عر ...

اخه از چندنفر پرسیدم گفتن نکن اینکارو بهت میخندن , دودلم کردن

تیکر عروسیمه