2777
2789
عنوان

دوباره کنکور بدم یا نه ؟

509 بازدید | 20 پست

بچه ها من الان 20 سالمه همیشه  هدفم پزشکی بوده و هست دو سال پیش مریض بودم اصلا نتونستم درس بخونم اما کنکور دادم هر دوتاش بد شد  من خیییلی درسم خوب بود اما به خاطر استرس زیاد مریض شدم و نتونستم برم دانشگاه کنکور امسال هم شرکت کردم فقط همین یک ماهه خیلی انگیزه گرفتم برای خوندن به نظر شما من با این یک ماه خوندن برم دانشگاه یا بازم بمونم واسه هدفم برای سال 98 چون میگن سال 98 اخرین سالیه که میشه کنکور نظام قدیم داد لطفا اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم.

چندسالته

نظام قديم نيستي ك

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه برای بدست آوردن اهدافت بجنگ و تلاش کن.تا چیزی که دوست داری رو بدست بیاری نه اینکه مجبور باشی چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی .

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘

نرو رشته ای که بهش علاقه نداری مثل من میشی😯 اون موقع پشیمونی بی فایده است ولی اگر شغل برات مهمه که فرق میکنه، ولی من جای شما باشم میمونم برا پزشکی، کاش اون موقع منم یه سال میموندم پشت کنکور.... کاش.. 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" به امیدت موفق خواهم شد... 
چ جوری خوندی ک کابوسشو داری

چون توی شهرستان بودم و امکانات و معلمای خوبی نبود اون موقع

فقط و فقط خودم بودم و اتاقم و کتابام

همش استرس قبول نشدنو داشتم ولی با زحمت و انگیزه ای که داشتم پیروز شدم...‌:)

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید