2789

میخوام برای پسرم بخرم چون تنهایی زیادرانندگی میکنم ومیبرمش اینوراونورلطفابهم بگیدواقعااستفاده ازش لازمه؟؟الان داخل ۵ماهه مارک الیت پلاس چطوره؟؟بچم یکم تپلی هست براش تنگ نباشه؟میخوام سفارش بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره واقعا کارایی داره.

پسر من الان ۳سال و ۸ماهش هست ولی هنوز رو صندلی ماشین میشینه.

هم ایمن هست هم خودت راحت رانندگی میکنی.

و اینکه دقیق پشت صندلی نگارش.یه کمرو به وسط بذار ک دید داشته باشه حوصلش سر نره زود گریه کنه

خدایا شکرت
عزیزم بچت چندکیلوبودمیذاشتی داخلش؟

یادم نمیاد چند کیلو بود ولی مدرسه میرفت .البته پسر من جز بچه های تپل نیست.صندلیش هم خوب بود سایز بزرگ مارک چیکو اصل و اینکه از مدلهایی بود که جلوش گارد داشت

ما خیلی تلاش کردیم تا عادت کنه مسیرمون 2000 کیلومتر بود میرفتیم با پلیس ها صحبت میکردیم وسط راه ما رو نگه دارن بگن از دوربین بچه شما رو دیدیم چون رو صندلیش نشسته بهش جایزه میدیم پسرا هم عاشق لباس پلیس براش کلاه پلیس ،لباس پلیس،تفنگ و این چیزا میدادیم مثلاً آقا پلیسه بهش جایزه بده

جاش تنگ نمشه؟چندکیلوبودمیذاشتی داخلش؟

من پسرمو از ۱۰ماهگی نشوندم.

اونموقع یادم نیست وزنشو ولی یکسالگی فکر کنم حدود ۱۲ کیلو بود.

الانم ۳سال و ۸ماهش هست ۱۸ و نیم کیلو هست و همچنان تو صندلی میشینه

خدایا شکرت