2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخریدم اما تخت و کمد پرسیدم 2تومن

قالیچه 100تومن

گهواره کالسکه کریر هم خواهر شوهرم گفته بهت میدم مال بچه ش نو

نمیدونم لباس و سرویس حموم و اینا چند میشه؟

خودم پول ندارم

مامانم هم بنده خدا زیاد نمیتونه هزینه کنه

خدایا شکرت هزاربار
من سرویس چوب شامل تخت دو منظوره و کمد لباس و ویترین خریدم یک و دویست جنس خوب ، موکت اتاق کودک نود هز ...

شما کی خریدی ..ابنقدر ارزون ؟؟کمد چند تیکه گرفتی 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
ب منم بگوووووو من تو كرج أميري و ميشناسم اما همچينم مناسب نيست قيمتاش. البته من ني ني ندارم😢😢😢ب ...

ايشالا نيني مياري سرگرم ميشي منم ندارم ولي ميخوام بيارم الان دارم تحقيق ميكنم كلي آشنا شم 

من نخریدم اما تخت و کمد پرسیدم 2تومن قالیچه 100تومن گهواره کالسکه کریر هم خواهر شوهرم گفته بهت مید ...

من لباسو  لوازم بهداشتیش تا سه ماه شده حدودا دو تومن . جنس خوب  .تا سایز دو گرفتم فقط

من 5ماه پیش خریدم 11تومن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من نخریدم اما تخت و کمد پرسیدم 2تومن قالیچه 100تومن گهواره کالسکه کریر هم خواهر شوهرم گفته بهت مید ...

ايشالا درست ميشه و بتوني خوبشوبخري زياد مادرت اينا رو تو فشار نذار چون بچه بزرگ ميشه