2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ارتباطات اجتماعی زیاد ... استقلال مالی ... احساس مفید و موثر بودن ... البته به شرطی که شغلی متناسب با ویژگی های شخصیتی باشه

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

وقتی خونه دار باشی بعد یه مدت میشی کلفت بی جیره مواجب اعضای خونه. همه ازت انتظار دارن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ارتباطات اجتماعی زیاد ... استقلال مالی ... احساس مفید و موثر بودن ... البته به شرطی که شغلی متناسب ب ...

این ارتباطات اجتماعی زیاد رو خیلی دوسدارم چون خیلی دوستان کمی دارم

حضور در اجتماع باعث میشه توانایی ها وتوانمندی ها و استعداد های خودتون رو بهتر بشناسید

داشتن درآمد به شما احساس بسیار خوب و شیرینی میده

نیاز به ارتقا و تلاش باعث میشه با مهارت ها و علوم مختلف آشنا بشید

روابط اجتماعی تون گسترده تر میشه و با شناختی که از آدمهای مختلف پیدا میکنی به واسطه برخوردی که دارید و تعامل با اونها، ابعاد شخصیتی تون گسترده تر میشه

اشتغال واقعا عالیه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
وقتی خونه دار باشی بعد یه مدت میشی کلفت بی جیره مواجب اعضای خونه. همه ازت انتظار دارن

همه این ها بستگی به شخصیت زن داره

خیلی زن خانه دار دیدم با سیاست شوهره تومشتشونه

زن شاغل دیدم کارت حقوقش دست شوهرش

پس خود انسان تصمیم میگیره باهاش چه رفتاری بشه

با افتخار معلمم

همه این ها بستگی به شخصیت زن دارهخیلی زن خانه دار دیدم با سیاست شوهره تومشتشونهزن شاغل دیدم کارت حقو ...

من منظورم به شوهر نبود البته.

بچه ها متوقع میشن و وابسته

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
این ارتباطات اجتماعی زیاد رو خیلی دوسدارم چون خیلی دوستان کمی دارم

چیز جالبی بهت بگم مادرمن شاغل نیست ولی بیشتر از من شاغل تو اجتماع هست

واقا ارتباط گسترده ای داره

همه کار از کار بانکی و اداری و همه رو بلده

فروش خونگی هم داره

اصلا شخصیت ها متفاوته

با افتخار معلمم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز