2777
2789
عنوان

امشب خستگی تو تنم موند

232 بازدید | 23 پست

منو جاریم باهم امروز از ساعت ۱۲ تا ۹شب خونه مادرشوهر بودیم برای خونه تکونی..میتونم بگم که اندازه همم کارکردیم..توی اشپزخونه.ولی مادرشوهرم سه بار جلوی من به اون گفت دستت دردنکنه،ولی من هیچ من نگاه..دوباره بعد شام موقع ظرف شستن منوجاریم رفتیم ظرف بشوریم اومده جاریمو کرده اونطرف که نهه تو برو خسته ای توبرو من میشورم توخونه جاروزدی،درصورتیکه نصفشو من جارو کرده بودم..باز انگار ی سطل آب یخ ریختن سرمن..من باز هیچی نگفتم،ولی الان خیلی ناراحتم..به شوهرم نمیدونم بگم که بره بگه،اصلا چطوری بگه،دارن توخودم از حماقتم میسوزم..دوسال قبل نرفتم امسال بخاطر اینکه تک دخترش حامله بود رفتم..اونم فقط امروز..دیگه هیچ خبری نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی میخوام فکر کنم شاید بی منظور بودهتهش به این نتیجه میرسم که یک زره هم شده منظور داشته

خودمم خاستم همین فکرو بکنم،ولی وقتی دیدم سر ظرف شستن اومد همین حرفو زد خیلی حرص خوردم

نمیدونم بخدا خونه تکونی مادر شوهر کیاو چنده

بلانسبت جمع تف ب مادرشوهر

حیف مادر برای اون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمیفهمم خونه مادر شوهر چ ربطی ب عروس داره اخه نمیتونه کارگر بگیره چرا خودتونو بی ارزش میکنین اخه

شاید مادرشوهره خونه داده ماشین داده بچه های اینا رو نگه میداره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمیفهمم خونه مادر شوهر چ ربطی ب عروس داره اخه نمیتونه کارگر بگیره چرا خودتونو بی ارزش میکنین اخه

مالشو خرنمیکشه بخاطر ی فرش و مبل که داده بشورت داره خودشو جر میده که کسی نبوده برام بشوره..من دیگه پامم نمیزارم اونجا برای کار

شاید مادرشوهره خونه داده ماشین داده بچه های اینا رو نگه میداره

بازم دلیل نداره عروس کلفته مگه بره خونه تکونی اونایی هم ک داده ب پسرش داده بچه هم ک نوه ی خودشه نگهم نداره پرستار زیاده نگه داره

چقدر ناراحت کننده بود واقعا حق با شماست ،،اگر همسرتون پشتتون هست بگه حتما،،چون تا ابد خستگی ...

الان ی بغض بدی توگلومه..فرداشبم تولد بچه خواهرشوهرمه میترسم شوهرم فردا بگه و شبش بریزه سرم مادرشوهرم