2777
2789
عنوان

تشخيص اشتباه وشك درجنسيت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 69 پست
شومبول پسرا كي كاملا معلوم ميشه مال دخترا كه ميچسبه 

عزیزم ۲۰ هفتگی کامل مشخصه خواستی مجدد بری سونو نیم ساعت قبلش ۲ تا بستنی بخور اینجوری بیداره و پاهاش بازه و راحت تر تعیین جنسیت میشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن گفت پسر البته بيست هفته بودم ،يدونه تو سيزده هفتم رفتم از بالاي پاش گرفتن معلوم پسر اما دكتر گفت چيزي نميگم منم مطمين نيستم شوهرم گفته نزديك بدنيا اومدنش باز ميريم سونو وسايل رو ميشه تو ي هفته خريد عجله نكن

بمن گفت پسر البته بيست هفته بودم ،يدونه تو سيزده هفتم رفتم از بالاي پاش گرفتن معلوم پسر اما دكتر گفت ...

كاش منم بيست هفته ميرفتم انقد خودمو اذيت نميكردم

صبر كن سونوي بعديت كيه؟اين مال سيزده هفتس ببين سمت راست بين پاش چيزيه اما باز دكتر گفت حداقل بعد شان ...

دكتر من گفت بيست به بعد قطعيه برام خيلي سوال يعني بيضه ها تا ٤ماهگي معلوم نيس ممكنه شومبولش كوچيك باشه

دكتر من گفت بيست به بعد قطعيه برام خيلي سوال يعني بيضه ها تا ٤ماهگي معلوم نيس ممكنه شومبولش كوچيك با ...

والله برا خاهرم رو سه ماهگي هر دو پسرش رو گفت و درست گفت اما اينجا بيست به بعد جنسيت رو ميگن 

والله برا خاهرم رو سه ماهگي هر دو پسرش رو گفت و درست گفت اما اينجا بيست به بعد جنسيت رو ميگن 

ان شالله همه بچه هاشونو سالم به دنيا بيارن وچيزي كه ميخان بشه

ان شالله همه بچه هاشونو سالم به دنيا بيارن وچيزي كه ميخان بشه

ان شاالله عزيزم من اسم دختر انتخاب كردم و هي دختر دختر ميگفتم اما برام فرقي نداشت الانم ميگه پسر ميگم سالم باشه خدا خودش بهتر ميدونه به كي چي بده ،ان شالله ني ني نازت سالم بياد بغلت و بزوديم جنسيت قطعيش رو بفهمي

ان شاالله عزيزم من اسم دختر انتخاب كردم و هي دختر دختر ميگفتم اما برام فرقي نداشت الانم ميگه پسر ميگ ...

مگه سونواشتباه کردبرات؟

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋