2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه مدت برای اینکه حاله روحیم خوب بشه میرفتم.راهنما داشتم خوب بود.مسائل خانوادگیمو میگفتم و راهنماییم میکرد

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
کلاس های الانان تا حالا نشنیدین

چیه؟ می شه بگی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

گروه های خانوادۀ نارانان- Nar-Anon  انجمنی جهانی برای حمایت از کسانی است که به واسطۀ اعتیاد شخص دیگری زندگیشان درمعرض آسیب قرارگرفته اند. نارانان به عنوان یک انجمن دوازده قدمی، کمک های خود را ازطریق به مشارکت گذاشتن تجربه، نیرو و امید به دیگران ارائه می دهد. تنها شرط عضویت در نارانان وجود مشکل اعتیاد دریک عضو خانواده و یا یکی از دوستان شما می باشد.

نارانان یک برنامۀ ١٢ قدمی است که به خانواده و دوستان معتادان کمک می کند تا از اثرات و عوارض زندگی با یک شخص معتاد بهبود یابند. برنامۀ بهبودی نارانان از دوازده قدم و دوازده سنت الکلی های گمنام اقتباس شده است. نارانان به هیچ سازمان یا نهاد خارجی وابسته نیست نبوده و منابع مالی آن صرفا توسط کمک های اختیاری اعضا تامین می شود.

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

من نارانان میرفتم واسه خودسازی البته واسه اینکه اعتیادم به رفتارای بدمو ترک کنم.....بنظرم خوب بود ولی خیییلی دیگه بی صاخب بود.اگه یه مشاوری وجود داشت که نظرات درست و تصدیق میکردو راه درست و یاده اونایی که اشتباه برخورد کردن نشون میداد، خیلی بهتر بود.مثلا شخص تعریف میکرد بخاطره بچم صبر کردمو از شوهرم طلاق نگرفتم و دیروز شوهرم اومد گوشه ی خونه بادوستش مواد کشید منم با توکل بخدا تونستم بهش غر نزنم و بخاطر وجوده الهیش دوسش داشته باشم     همه ام براش دست میزدن و بهش جمله ی امید بخش میگفتن!!!!و کسی ام نبود که بهش خواهرم بخاطره همین بچت باید جدا میشدی که شاهد مواد کشیدن باباش نباشه یا داری بچه رو نابود میکنی تو همچین فضایی....کلا باره علمیه جلسات کمه بنظرم ولی بازم بار رووانی خوبی داره