2821
2789

وای دستاشواشاره میکنه یعنی من یواشکی وامیستم غش خنده میشم میپرم میگم پخ باکی حرف میزنی میگه برودخترتوهم دیونه شدی😂😂😂مامانم میگه این ازم جوونی همین بوده 🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

منم همینطورم

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نامزد منم همینطوره یهو دستاش به علامت نمیدونم در میاره میگم خودت میگی خودتم جواب میدی میگه اره😀

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!

ی دفع بابام اومد خونه فکر کرد من و مامانم نیستیم بعد اسم خودشو میگفت مثلا داشت ادا مارو درمیاورد میگفت هی میگن اینو بخر اینو نخر اونو بخر با انگشت اشاره داشت به خودش میگفت 🤣🤣🤣🤣🤣

منو دید گفت وای تو خونه بودی 🤣🤣🤣

ی دفع بابام اومد خونه فکر کرد من و مامانم نیستیم بعد اسم خودشو میگفت مثلا داشت ادا مارو درمیاورد میگ ...

🤣🤣

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

ی دفع بابام اومد خونه فکر کرد من و مامانم نیستیم بعد اسم خودشو میگفت مثلا داشت ادا مارو درمیاورد میگ ...

😂🤣🤣🤣با نمک

پدر منم پشتمون ادا در میاره میخنده قبولم نمیکنه وقتی میفهمیم

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!

منم مثل باباتم بنظرم آدم خوبه با خودش حرف بزنه باعث ریکاوری و تنظیم کارات میشه

عه چه باحال😄

نامزد منم همینطوره یهو دستاش به علامت نمیدونم در میاره میگم خودت میگی خودتم جواب میدی میگه اره😀

🤭🤭

چه بانمک فیلم بگیر با مدرک برو سمتش😂

🤣🤣🤣

😂🤣🤣🤣با نمکپدر منم پشتمون ادا در میاره میخنده قبولم نمیکنه وقتی میفهمیم

گردن نگیرترین عضوتاریخ🤭