بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5389 عنوان قرص های اعصاب 126 بازدید | 8 پست سلامبا خوردن قرصهای اعصاب موافقین؟من سندرم روده تحریک پذیر دارم که بخاطر اضطرابه.بنظرتون برم پیش دکتر و قرص مصرف کنم؟آیا از قرصهای اعصاب نتیجه طولانی مدت گرفتین؟ غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 1397/02/29 | 15:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 دیروز به گمانم تاپیک زدی درسته ما هم گفتیم که قرص به تنهایی نه. تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نازنین1994 عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4376 من برا استرس یه دوره 2 ماهه خوردم متاسفانه تنبلی کردم ول کردم ولی برا من که تاثیر مثبت داشت حس بهتری داشتم
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 بله حتما برومشكلات بدتري برات پيش مياداما با تحقيق دكترت رو انتخاب كنوحتما دوره درمانت رو كامل كنحتي اگه فكر كردي ديگه نيازي نداريكدوم شهر هستي؟ يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5389 بله حتما برو مشكلات بدتري برات پيش مياد اما با تحقيق دكترت رو انتخاب كن و حتما دوره درمانت رو كا ... ارومیهپس برم روانپزشک؟ غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 همون دكتر داخلي ك رفتي هم ميتونه بهت قرص بدهك مناسب باشه براي سندرومدكتر داخلي چيزي بهت نداده؟ يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5389 همون دكتر داخلي ك رفتي هم ميتونه بهت قرص بده ك مناسب باشه براي سندروم دكتر داخلي چيزي بهت نداده؟ والا یچیزی داده بود اسمش یادم نیس ولی آویشن بود محتویاتش غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 منظورم قرص ضد اضطراب و اينا هستك دكتر داخلي داده باشهاول با دكتر داخلي مشورت كن ببين ارجاع ميده ب روانپزشكاگه ميده ك مشكلت رو برات بنويسه و برو يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5389 منظورم قرص ضد اضطراب و اينا هست ك دكتر داخلي داده باشه اول با دكتر داخلي مشورت كن ببين ارجاع مي ... باشه گلم مرسی.پس میرم پیش دکتر داخلی غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!