2777
2789
عنوان

قرص های اعصاب

126 بازدید | 8 پست

سلام

با خوردن قرصهای اعصاب موافقین؟من سندرم روده تحریک پذیر دارم که بخاطر اضطرابه.بنظرتون برم پیش دکتر و قرص مصرف کنم؟

آیا از قرصهای اعصاب نتیجه طولانی مدت گرفتین؟

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

دیروز به گمانم تاپیک زدی درسته ما هم گفتیم که قرص به تنهایی نه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتما برو

مشكلات بدتري برات پيش مياد

اما با تحقيق دكترت رو انتخاب كن

و

حتما دوره درمانت رو كامل كن

حتي اگه فكر كردي ديگه نيازي نداري

كدوم شهر هستي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بله حتما برو مشكلات بدتري برات پيش مياد اما با تحقيق دكترت رو انتخاب كن و حتما دوره درمانت رو كا ...

ارومیه

پس برم روانپزشک؟

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

همون دكتر داخلي ك رفتي هم ميتونه بهت قرص بده

ك مناسب باشه براي سندروم

دكتر داخلي چيزي بهت نداده؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
همون دكتر داخلي ك رفتي هم ميتونه بهت قرص بده ك مناسب باشه براي سندروم دكتر داخلي چيزي بهت نداده؟

والا یچیزی داده بود اسمش یادم نیس ولی آویشن بود محتویاتش

منظورم قرص ضد اضطراب و اينا هست

ك دكتر داخلي داده باشه

اول با دكتر داخلي مشورت كن ببين ارجاع ميده ب روانپزشك

اگه ميده ك مشكلت رو برات بنويسه و برو 

منظورم قرص ضد اضطراب و اينا هست ك دكتر داخلي داده باشه اول با دكتر داخلي مشورت كن ببين ارجاع مي ...

باشه گلم مرسی.پس میرم پیش دکتر داخلی