2777
2789

من طلاق نگرفتم ولی همیشه حسرت طلاق گرفته ها رو دارم

تنهایی زندگی کردن بهتر از اینه که هر روز شوهرت آینه دق باشه برات

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعمومن طلاق گرفت شوهرش معتادشده بودخیلی کتک میزددخترعموموطلاق گرفت راحت شدمیره سرکارکلاس کامپیوترولی دلش واسه بچش تنگ میشه چندتافامیلای دیگه هم طلاق گرفتن راحت ترن که شماببین زوجین واسه چی میخوان طلاق بگیرن؟ بچه دارباشن سخت تره

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
چراطلاق گرفتی  الان ازدواج کردی؟

تازه جدا شدم 

وقتی برای من محرز میشه طرف مقابلم بعد این همه خوبی لیاقت نداره و ادم بدیه ،دلیلی نداره از جدایی ناراحت باشم!

خیلیم خوشحالم همچین تصمیمی گرفتم با وجود هر سختی که داشت و به جون خریدم ، الان ارامش دارم

پریناز اگه بچه داری! ابدا طلاق نگير خيييلي سخته  خيلي خيييلي خيييييييييييييلي

واي خدا نكنه بخواااام طلاق بگيرم. اينقدر برام عجيب مياد كه چه جوري ميشه چند وقت زياد با كسي باشي و بتوني ازش دور شي مخصوصا اگه بچه داشته باشي از بچه هم دور شي. وااااااي من خيلي وابستم اگه شوهرم منو بزنه هم نميتونم ازش دور شم نميدونم اين اخلاقمو چطوري تغيير بدم. احساس ضعف ميكنم

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞

منم طلاق گرفتم تو۱۹سالگی به سختی باهاش کنار اومدم به قول داییم واقعا طلاق مرگ تدریجیه ادم ذره ذره میمیره ولی بعد طلاقم خدارو شکر سرپاشدم به کمک خانوادم وخدایی مهربونم‌‌.... خداروشکرکه بچه نداشتم راضی هم هستم خداروشکر شوهره سابقم معتاد بود....الان بیست وپنجم ودوسال دوباره ازدواج کردم خداروشکر شوهرم خیلی اقاس