2777
2789

۳ساعت میذارم لپه خیس بخوره

گوشت و پیاز قشنگ سرخ میکنیم که بوی گوشت نمونه بعد نمک و پیاز و زرچوبه و دارچین میزنیم بعد تفت میدیم بعد لپه اضافه میکنیم بعد رب میزنیم دوباره تفت میدیم آب جوش روش میریزیم میذاریم قُل که اومد درش بذاریم بعد بپزه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

۳ساعت میذارم لپه خیس بخورهگوشت و پیاز قشنگ سرخ میکنیم که بوی گوشت نمونه بعد نمک و پیاز و زرچوبه و دا ...

دوتا لیمو داخلش میتونی بندازی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لپه رو اگر خیس کنی دیگه نمیپزه در حد پنج دقه با آب ولرم خیس کن بعد یکم بشورش بریز تو آبکش بعدم بریز پشت اون گوشت و پیازی و ادویه ای که تفت دادی بزار یکم تفت بخوره رب گوجه اضاف کن نصف فنجون آب بریز پشت رب گوجه تفت ک خورد آخرش آب اضافه کن درب زودپز ببند

فقط پیازشو زیاد بریز مثلا دوتا پیاز نگینی خورد کن با گوشت قشنگ سرخ شه طلایی شد ادویه بزن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه لپه رو اگر خیس کنی دیگه نمیپزه در حد پنج دقه با آب ولرم خیس کن بعد یکم بشورش بریز تو آبکش بعدم بر ...

با دستور آبشون بیشتر موافقم چون به نظرم لپه اگر بیشتر با پیاز و گوشت تفت بخوره بهتر میشه مزش

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋

لپه یک ساعت قبل خیس میکنم بعد میزارم بپزه. تو قابلمه جدا پیاز تفت میدم سبک بشه گوشت و کمی دنبه با پیاز تفت میدم و بعد آب میریزم بپزه.

لپه ها هر وقت کامل پخت میریزم تو خورشت

یک ساعت و نیم تا دو ساعت که گوشت پخت یه گوجه رنده میکنم میریزم توش. نمک و فلفل میزنم. برای از بین بردن بوی دنبه پودر دارچین میزنم. دو تا لیمو عمانی سیاه. من برا خودمون رب نمیزنم به خاطر ضررش اگه دوست داشتی بزن.

همه مواد خورشت حداقل یکساعت دیگه روی شعله خیلی کم بپزه و در آخر زعفران و آبلیمو.

راستی 45 دقیقه آخر یه سیب زمینی به صورت ریز نگینی میکنم میریزم تو خورشت.

خیلی خوشمزه میشه.

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لپه رو خیس کن جدا بپز

گوشتم تفت بده جدا بپز

یه پیاز متوسط رنده کن با روغن زیاد تفت بده طلایی که شد زردچوبه ، رب خوش رنگ ، پوره گوجه اضافه کن تفت بده رب رنگ باز کنه چوب دارچین نمک پرک لیمو عمانی اضافه کن لپه و گوشت اضافه کن بزار یه ساعت رو شعله خیلی کم جا بیوفته اخر سر ابلیمو و زعفرون یه ق چایخوری گلاب اضافه کن

میتونی بجای قابلمه یه ربع ده دقیقه تو زودپز هم بزاری جا بیوفته

اینطوری نرم میشه؟

ما قبلش اگه بشه خیس میکنم اگرم نشه یا یهویی بشه ن

اما قبلش حتما حتما یه جوش میدیم بعدش با گوشت پیاز تفت میدیم بعد قششششنگ میزاریم جا بیفته خیلی خوب میشه اینجوری

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋