2777
2789

سلام.همسرم اصرار داره تعطیلات خرداد که همون مصادف با شهادته بریم شمال.چون هرسال میریم.اما من مخالفم.ترجیح میدم خونمون باشم و مهمونی بگیریم .منظورم اینکه چن تا ازفامیلامونو دعوت به افطاری کنیم.اما همسرم میگه هم آب و هواش عالیه هم مسافرزیاده.من میگم چون امسال مصادف با شهادته خلوته.حالانظرشماچیه؟

🌹

شهادت نیستها

رحلت جان گداز رهبر سابقمونه

و قیام خونین 15خرداد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهادت نیستها رحلت جان گداز رهبر سابقمونه و قیام خونین 15خرداد

شهادت حضرت علیه امسال

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

ما جنوبیم.....باید همیشه چهاردهم و پانزدهم خرداد اینجا کنار دریا رو ببینی.....سوزن بندازی پایین نمیاد بس که شلوغه.. .....تاسوعا و عاشورا دیگه شلوغتر😊

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
شهادت حضرت علیه امسال

اهان

خب بنظرم بری اهنگ نباید بذاری دیگه همین وگرنه ایرادی نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری