2777
2789
عنوان

تا حالا شده مجبور باشید

100 بازدید | 13 پست

بچه تون رو ازش دور باشید

یعنی نه بچه ۳ ساله و کوچیک بچه بزرگ ۲۰ سال به بالا یک دفعه بخاطر بقیه بچه هاتون تصمیم بگیرید برید یه شهر یا یه کشور دیگه و نتونید یکی شون ببرید ، چه حسی داشته ؟

احساس بچه تون چی بوده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به حس خود بچه داره خیلی بده همه برن تورو نبرن

عمدی نبوده ولی خوب شرایط اون بچه جور نیست ، سالی یکبار نهایت بهش دوماه سر میزنن ،من تجربه کردم ، دوست داشتم بدونم بقیه چه حسی دارن

عمدی نبوده ولی خوب شرایط اون بچه جور نیست ، سالی یکبار نهایت بهش دوماه سر میزنن ،من تجربه کردم ، دوس ...

چرا بچه نمیره پیششون؟ هوای پسره رو دارن؟

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀اقایون درخواست ندید😡

کار های قانونی اش پیش نرفت برای بقیه اکی شد

میشد منتظر موند تا کارای اونم اوکی بشه؟؟

من بهش فکر که میکنم دلم میگیره

عمدی نبوده ولی خوب شرایط اون بچه جور نیست ، سالی یکبار نهایت بهش دوماه سر میزنن ،من تجربه کردم ، دوس ...

قطعا حس بدی داره مگر اینکه خودش دلش بخواد بمونه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

میشد منتظر موند تا کارای اونم اوکی بشه؟؟ من بهش فکر که میکنم دلم میگیره

نه نمیشه ، من که الان ۱۰ سال دور شدم اون موقع ۲۰ سالم بود ، الان ۳۰ سالمه چی بگم اون موقع ها که مجرد بودم پذیرش اش برام راحت تر بود الان ازدواج کردم ، بچم انگار هیچ کس رو نداره نه خاله ، نه دایی همشون تلفنی ، احساس بدی دارم نسبت به خانوادم ، قبلا این حس نداشتم

نه نمیشه ، من که الان ۱۰ سال دور شدم اون موقع ۲۰ سالم بود ، الان ۳۰ سالمه چی بگم اون موقع ها که مجر ...

حق داری ادم وقتی خودش پدر یا مادر میشه بیشتر به خانوادش نیاز پیدا میکنه ،،، مطمئنن تنهایی که خودت کشیدی بچه ت هم میکشه از خاله ودایی فقط اسمشونو داره.

هوای بچتو داشته باش