سلام . دلم خیلی گرفته . سه ساله ازدواج کردم . شوهرم پسرخالمه و با عشق ازدواج کردیم. خیلی دوسش دارم .اونم میگه عاشقمه. اما گاهی به خاطر نازاییم اذیتش میکنم. بهش میگم تو دوستم نداری.آخرش ولم میکنی. اونم ناراحت میشه میگه این مشکلی نیس که به خاطرش ولت کنم.دکتر رفتم و مرکز نازایی هیچی به هیچی. الانم داروهای طب اسلامی مصرف میکنم ا. زندگیم تلخ شده .البته نه همیشه ها چون شوهرم آرومم میکنه اما ته قلبم همش به خودم میگم داره تحمل میکنه و فقط نمیخواد دلم بشکنه . شرایط آی وی اف هم ندارم چون میخوایم خونه بسازیم .افسرده شدم سرچیزای الکی گریه میکنم.حتی گاهی حسودیه یه کلمه محبت آمیز به مادرشو میکنم. میترسم دوستم نداشته باشه .کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به هیچ وجه روی مشکلی که داری تمرکز نکن. بچه دار شدی که شدی نشدی هم که هیچی. دنیا که به آخر نمیرسه. خودت اینجوری پاپیچش بشی خودشم نخواد آروم آروم قانع میشه که بذارتت کنار. قوی و محم به زندگیت ادامه بده. والا بدون بچه هم میشه زندگی خوب داشت.