بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
اره اعتقاد دارم ولی یک چیز دیگه هم هست اونم اینکه خدا همه ی بنده هاشو دوست داره وقتی واسه کسی اتفاق بدی می افته حتی اگه از اون طرف بدمون میاد هم خیلی مواظب باشیم خوشحال نشیم چون واقعا نمیدونه ادم که تقدیر واسه خودش چی رقم میزنه اینو به تجربه میگم
اره می رسه..و هر حرکتی که خودمون تو این دنیا انجام می دیم هم جواب داره...اگه کسی دلمونو بشکنه و خدا جوابشو بده فایده ای واسه دل شکسته ما داره....؟اتفاقا بعضی اوقات ناراحت کنندست
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
حق و حقوق و پورسانتم نزدیک 6 تومن بود شرکت قبلی نداد منم واگذارش کردم به خدا بعد چند روز همکارم گفت مدیرمون یه معامله کرده 12 تومن ضرر کردیم واقعا دلم خنک شد با اینکه پول خودم زنده نشد
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...