2777
2789

چون اونا منو درک میکنن چی میگم اصلا قیافم دوست ندارم انداممو دوست ندارم خیلی لاغرم خیلی همه منو میبینن بهم میگن تو خیلی لاغری چقدر لاغری تو این حرفارو میشنوم دوست دارم سرمو بکوبم دیوار بمیرم دوست دارم زار زار گریه کنم شال به همه دخترا میاد به من اصلا نمیاد انقدر که بی اعتماد بنفسم دوست ندارم برم تو یه جمع دوستانه باهاشون حرف بزنم بگم بخندم همش تو خونم اصلا بیرون نمیرم هیچوقت ۱۷سالمه

مدرسه هم ترک تحصیل کردم خیلی تنهام خیلی اصلا خودمو نمیتونم بپذیرم😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول از همه ۱۷ سالته و بهتره بگم بهترین سال های عمرته! من خیلی دلم میخواد برگردم به دوران ۱۶،۱۷ سالگیم. توی این سن خیلی ها مثل شما عزیزم همچین حسی دارن. بعدشم تو سن رشدی و همه چیز درست میشه. خودتو غصه نده برو باشگاه یکم وزن بگیر و بساز بدنتو اینکه کاری نداره عزیزم. درستم ادامه بده هیچی برات دیر نشده و تو میتونی بهترین ورژن از خودتو بسازی دختر قشنگم♥️🦢

خیلی وقته نمیرم دیگه هم دوست ندارم برم

چرا دوست نداری! ببین وقتی درس بخونی از نظر اجتماعی میری بالا! بهترین دوست ها بهترین ادم ها سر راهت قرار میگیره! ادامه بده و بعدا به خودت افتخار میکنی باور کن الان اینو میگی و بعدا پشیمون میشی!

چرا دوست نداری! ببین وقتی درس بخونی از نظر اجتماعی میری بالا! بهترین دوست ها بهترین ادم ها سر راهت ق ...

من سه ساله تزک تحصیل کردم دیگه نمیتونم برم دوست دارم برم کار دیگه ای یاد بگیرم

خب اولا باید بهت بگم من۲۵سالمه و شرایط تورو داشتم

اما ترک تحصیل نکردم ولی درکت میکنم این شرایط چقدر روی همه چیز زندگی آدم سایه میندازه

پاشو جمع کن خودتو بدنسازی رو شروع کن گینر بخرم اگر خواستی بهت برنامه میدم هم غذایی هم تمرینی(خواهرم مربی باشگاهه)تو یکسال تلاش چنان هیکل زیبا و پری میسازی چارت هم خیلی زیبا میشه وقتی پر بشی!باشگاه روحیت رو هم تغییر میده البته اگر اراده داشته باشی و تا رسیدن به نتیجه ادامه بدی!بعداز یکسال دیکه۱۸سالت میشه اگر بینیت نیاز به عمل داره اما کن دندونام رو بیلیچ کن هزینه ش زیاد نیست موهات رو ذکر دوست داره خرمایی کن ابروهات رو اصلاح کن و لیفت کن به دوستت برس ذکر جوش داری بهت میگم چیکار کنی درمان بشه!

از این حال کثافت خودتو نجات بده وگرنه همیشه همینطور میمونی!بهت نمیگم روانشناس بری چون همون باشگاه بعداز یکماه روحیه ت رو خوب میکنه روانشناس به درد نمیخوره

من همسن تو بودم شروع کردم باشگاه رو تا۲۲سالگی چنان هیکلی داشتم که همه مات و مبهوتم بودن اما متاسفانه چندساله تمرین نمیکنم و وحشتناک لاغر شدم چون غذا نمیخورم من مشکلات زیاد داشتن نامزدم جدا شدم و....اما با این حال هیکلم فرم خودشو داره و قشنگه هرچند لاغر شدم

پاشو با نشستن و غصه خوردن چیزی درست نمیشه