2777
2789

هرچی خودمو به در و دیوار میکوبم هیچ

قبلا هی میزد تو سرم بهم میگفت سرکشی 😒😒

ولی تو هیچچچچچ زمینه ای در زندگی نظر منو حتی نمیپرسه چه برسه به اینکه اثری هم داشته باشه

خیلی حالم بده خیلی زیاد نمیدونم

مشکل خیلی بزرگیه واسم اعصابم اصن خورد شده

مسیر خودت و برو ولش کن بقیه همینن تازه واس من یه وقتایی برعکس حرفم و میره، زندگی خودت و بکن تا جایی که دستته تصمیم خودت و بگیر ازبن به بعدم چیزی شد حتی درست گوش نده که نظر بخوای بدی بعدا هم گفت همش تقصیر توعه هم فکری نمیکنی بگو قبلا میکردم گوش میکردی واس همین الان هم دارم ادامه میدم میبینی که

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مسیر خودت و برو ولش کن بقیه همینن تازه واس من یه وقتایی برعکس حرفم و میره، زندگی خودت و بکن تا جایی ...

فکر میکنید حرف میزنید توروخدا

زندگی مشترکه موازی نیست که

هر دونفرمون تحت شعاع هر تصمیمی قرار میگیریم

یعنی چی که من راه خودمو برم اونم راه خودشو

مگه خواهر و برادریم

دیدگاه ها اینه که زندگی ها این شده

فکر میکنید حرف میزنید توروخدا زندگی مشترکه موازی نیست که هر دونفرمون تحت شعاع هر تصمیمی قرار میگیریم ...

فک نمیکنیم حرف میزنیم عمل کردیم به نتیجه رسیدیم داریم نتیجه رو میگیم، حالا خودت و مثل ما حرص بده هی بگو اخرشم میفهمی باید همین کارو بکنی، دو حالته یا نظر و کار خودش بهتره که هیچی یا نظر تو کار تو بهتره که بالاخره سرش به سنگ میخوره خودش میاد سمت نظرت، زودتر بفهمی زودتر به اون هم فکری میرسی زور بزنی هرچی دورتر میشی