2777
2789

کدوم کلینیک زیبایی کارش خوبه اکه میشناسین کمک کنید

😞😞😞 بریدم دیگه

سی سالمع تا حالا هیچکی بهم پیشنعاد نداده

شهارای قشنگم چیزی درست نمیکنه واقعا لازمه ی کاری بکنم پس اگه میشه دوستانه جایی میشناسین خودتون رفتین یا دوستی بگین کلی هزینه نکنم بد از بدتر کامل بسوزم

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

ربطی نداره من زشت دیدم ده تا رل داره خوشگل دیدم تنهای

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چکار میخوای بکتی؟کجای صورتت؟

به نطرم از جراحی بینی شروع کن و بوتاکس پیشانی اگه لازم داری

اگه اصافه وزن داری کم کن

ابروهاتو تبدیل به فیبروزو میکرو و فلان نکن مصنوعی میشی

غبغب اگر داری تخلیه کن فیشیال برو

به دندونات کامل برس دست هاتو مانیکور کن و پارافین تراپی

موهاتو کوتاه تا شانه و کراتین کن

تمیز و مرتب و خوشگل بهترین نسخه ظاهری خودت

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

چکار میخوای بکتی؟کجای صورتت؟به نطرم از جراحی بینی شروع کن و بوتاکس پیشانی اگه لازم داریاگه اصافه وزن ...

پارافین تراپی چیه؟ کجا انجام میدن

میگم برای کل بدن هم چیزی هست پاکسازی اینا انجام بشه؟

توی تاپیک های من با عنوان امروز✅ هرگز نظر نزارید

پارافین تراپی چیه؟ کجا انجام میدنمیگم برای کل بدن هم چیزی هست پاکسازی اینا انجام بشه؟

فقط برلی دست و پاست

پاکسازی نیست فقط نرم و سالم میشه پوستش خصوصا سربند انگشت ها

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

فقط دست و پا پاکسازی نیست فقط نرم و سالم میشه پوستش خصوصا سربند انگشت ها

ولی من همیشه دنبال یه چنین چیزی بودم برای دست و پام

میگم چیزی هم سراغ داری برای کل بدن؟

ولی من همیشه دنبال یه چنین چیزی بودم برای دست و پام میگم چیزی هم سراغ داری برای کل بدن؟

من لیزر فول بادی رفتم و بعد حمام حسابی لوسیون میزنم به نظرم بهترین کار برای بدنه

به هرحال مثل پوست نوزاد هرگز نمیشه ولی اون فرم خشن و ناراحت رو هم نداره

من موهای بدنم کرکی عیبی نداره؟

لیزر شانسیه باور کن

یکی عالی میشه یکی شاکی

ساق دست و پا و زیر بغل و بیکینی برو بعد تصمیم بگیر ببین راضی هستی یا نه

چکار میخوای بکتی؟کجای صورتت؟به نطرم از جراحی بینی شروع کن و بوتاکس پیشانی اگه لازم داریاگه اصافه وزن ...

یه سوال بپرسم من خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین به خودم میگم من همین جوری واقعی ام اگه به خودم برسم آرایش و تمیزی اینا مردم فکر میکنن دارم دروغ میگم وقتی شروع میکنم به خودم میرسم این افکار اذیتم میکنه چی به خودم بگم؟ خیلی دلم میخواد به خودم برسم ولی از یه طرف میگم اینجوری دروغی میشم شما چی به خودتون میگید چه انگیزه ای دارید