2777
2789
عنوان

شانس در زندگی

46 بازدید | 4 پست

شانس واقعا وجود داره و همه چیز با تلاش خود آدم درست نمیشه نمیدونم چرا بعضیا با این موضوع گارد الکی می گیرن

اوکی شما می تونی با تلاش فراوان به شغل و درآمد و رفاه برسید و مدرک تحصیلی بالایی داشته باشید اما

اما مگه خانوادتونو خودتون انتخاب کردید همه دوست داشتن تو یه خانواده بسیار دلسوز و مهربون و میلیاردر به دنيا بیان آیا چند درصد موفق شدن هاااان؟

چند نفر دوست داشتن شوهر و بچه های خوب و عالی داشته باشن اصلا مگه کسی هم هست دلش نخواد؟اما آیا چند درصد موفق شدن هااان؟

میگید ربط به انتخاب های آدم داره درست اما آیا انتخاب کشور و شهر و خانواده و حتی من میگم شوهر آینده( چون آخه باید یه فرد همه چیز تمام باشه برات تا تو اونو انتخاب کنی وگرنه میری میدی کارخانه برات بسازه؟ )دست خود آدم نیست و اینا همش قسمت انسان هاست که به خوش شانسی که خدا بهمون داده یا نه خلاصه میشه

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله واقعا وجود داره حتی تو قرآن هم خدا گفته به هرکسی به اندازه ای که براش معین کردیم و مقدر کردیم ر ...

دقیقا و بعضیا ابن گونه هست که خوشبختند و بعضیا متاسفانه نه

اما به انتخاب آدم هم بستگی.داره به هر حال به جز خانواده و محل تولدت

قطعا ربط داره نگفتم ربط نداره اما اینکه گزینه های روی میزت بین بد و بدتر باشن یا خوب و خوبتر هم برا خودش یه موضوع جداگانست