چند روز پیش تلفنی باهام بدحرف زد بعد که اومد خونه انتظار نداشت ولی منم توپیدم بهش، ازون موقع حرف نزد باهام بعدم مهمون اومد برامون فامیلای خودش بودن ولی خیلی بد رفتار کرد جلو اونا هم، دیروز بعد رفتنشون شروع کرد من باید برم از تو خیابون ... بیارم تو نیاز منو برطرف نمیکنی و... خیلی بد حرف زد، میگفت زنگ میزنم مامان بابات تکلیف منو روشن کنن. درصورتی که خودش نخواسته بود، چند روز بود میگفت، بعد که بچه میخوابید میگفت برو بخواب کار دارم صبح باید زود برم ... از بعد زایمانم جام جدا کرده با این حال من نه بهش نمیگم ولی وقتی خودش نگفته بود چکار میکردم؟ شاید در طول ماه سه چهار بار سه چهارتا ظرف بشوره اونم من گاهی سرکار میرم غذاشون امادست فقط بعد ناهار کاسه بشقاب خودش و بچه رو میشوره منت اونم گذاشت، اون روز حالم بد بود یه قرص دهنم گذاشت منت اونم گذاشت، انگار من کلفتم تو این خونه و اون اگه کاری کنه لطف به منه
خیلی حالم بده به خودم قول دادم هیچ کمکی نخوام دیگه ازش، من همه کار خونه رو خودم میکنم واسه یه بار لباس پهن کردن منت گذاشت اونم ماشین داشت میشست من راه افتادم برم سرکار
خیلی حالم بده به خودم قول دادم هیچ کمکی نخوام دیگه ازش، من همه کار خونه رو خودم میکنم واسه یه بار لب ...
وظیفشه
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)