اگر نخوردین و اسمشم نشنیدید مطالعه کنید
مواد اولیه: اماج یک پیمانه سبزی آش (تره، پیازچه) 500 گرم پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری سیر 3 حبه عدس 150 گرم لوبیا چشم بلبلی 150 گرم تخم مرغ 1 عدد نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه اماج:
ابتدا یک پیمانه آرد را با نمک ترکیبمی کنیم و در ظرفی می ریزیم. سپس آب را کم کم اضافه می نماییم تا زمانی که خمیر به دست مان نچسبد. پس از آماده شدن خمیر، آن را با رنده درشت رنده می کنیم. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرارمی دهیم و یا در مقابل آفتاب ان را خشک می کنیم و در آش از آن ها استفاده می کنیم.
طرز تهیه آش اماج:
لوبیای چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده ایم با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس عدس ها را اضافه می کنیم و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده ایم به همراه سبزی و سیر داغ اضافه می نماییم. بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد می ریزیم و اماج را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند. بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم. در انتها تخم مرغها را می شکنیم و کم کم اضافه می نماییم و هم می زنیم تا پخته شود.پس از آماده شدن در ظرف می کشیم، روی آن را با نعنا داغ تزیی می کنیم.
برداشت از سایت
https://iranplanner.com/localfood?id=26998