2777
2789
عنوان

آش اماج خوردین؟

902 بازدید | 3 پست

اگر نخوردین و اسمشم نشنیدید مطالعه کنید

مواد اولیه: اماج یک پیمانه سبزی آش (تره، پیازچه) 500 گرم پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری سیر 3 حبه عدس 150 گرم لوبیا چشم بلبلی 150 گرم تخم مرغ 1 عدد نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه اماج:

ابتدا یک پیمانه آرد را با نمک ترکیبمی کنیم و در ظرفی می ریزیم. سپس آب را کم‏ کم اضافه می نماییم تا زمانی که خمیر به دست مان نچسبد. پس از آماده شدن خمیر، آن را با رنده درشت رنده می کنیم. سینی را به‏ مدت 20 دقیقه داخل فر قرارمی دهیم و یا در مقابل آفتاب ان را خشک می کنیم و در آش از آن ها استفاده می کنیم.

طرز تهیه آش اماج:

لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس کرده ایم با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا نیم‏‏ پز شود. سپس عدس ها را اضافه می کنیم و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏ ایم به همراه سبزی و سیر داغ اضافه می نماییم. بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد می ریزیم و اماج را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند. بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم. در انتها تخم مرغها را می شکنیم و کم‏ کم اضافه می نماییم و هم می زنیم تا پخته شود.پس از آماده شدن در ظرف می کشیم، روی آن را با نعنا داغ تزیی می کنیم.
برداشت از سایت
https://iranplanner.com/localfood?id=26998

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.