2777
2789

سلام من فاصله بین پریودهام ۳۵ روزه است باید ۲۵ اردیبهشت پری میشدم که نشد  روز پری بیبی زدم یک خط خیییلی کمرنگ اومد امیدوار شدم روز بعد دوباره امتحان کردم هیچی نبود حتی همون کمرنگ دوباره امروز صبح زدم یک خط خییلی کمرنگ اومد کلا گیج شدم باید چیکار کنم دلم نمیخواد تا مطمئن نشدم برم آز

خدایا شکرت

سال پیش اقدام کردم خیلی پریودام نا منظم بود و یکم اضاقه وزن داشتم رفتم دکتر چکاب کامل دادم متوجه شدم قندم لب مرزه بیخیال بچه شدم رژیم و ورزش و اینا ۱۳ کیلو کم کردم الان پریودام مرتب  شده دقیقا ۳۵ روزه الان باز  اقدام کردم دوره سیکل قبلیم مرتب ۳۵ روز پری اومد این سری هنوز نیوممده

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خط کمررنگ بلافاصله میوفتاد؟

ممکنه باردار باشی

ولی الان دیگه باید خط واضح بیوفته چون ۴ روز عقب انداختی

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
آره بعد از نیم ساعت 

عزیزم بلافاصله یعنی ۲ دیقه نه نیم ساعت

جواب بعد از ده دیقه قابل اطمینان نیست

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
به احتمال زیاد بارداری ولی برو آزمایش خون

نمیخوام برم ضایع بشم وای دارم دیوونه میشم اعصابم خیلی ضعیف شده طفلک شوهرم هم تحمل میکنه اعصاب خوردیهامو

خدایا شکرت
نمیخوام برم ضایع بشم وای دارم دیوونه میشم اعصابم خیلی ضعیف شده طفلک شوهرم هم تحمل میکنه اعصاب خوردیه ...

دوست عزیز شما با بیبی چک کمرنگ بعد از نیم ساعت 

باردار بودی؟

البته به سلامتی

تیکر که دارین میخوام بدونم با همون بیبی چک باردار بودین؟

خدایا شکرت