2777
2789

سلاممممممممممممممممم من اومدم دوستان گلم ضمن این که داروهام رو معرفی می کنم یه موضوع راجع به چاقی می خوام بگم که چطور داریم به خاطر غذاهای نامناسب چاق میشیم 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

بچه ها من یه مدت هست مصرف مرغ رو قطع کردم و دیدم واقعا حال روزم بهتر شده که رفتم راجع به مرغ سرچ کردم

خلاصه با تحقیقات گسترده دیدم این مرغ هایی که الان شماها دارین می خورین

یک : شربت ب کمپلکس از داروخونه می گیرن به علاوه ی سایر داروهای اشتها آور و بهشون میدن تا اشتهاشون زیاد بشه زیاد بخورن و چاق بشن

دو : وجود خون مردگی هایی که توی بال و گردن و اینه وجود داره یعنی بهشون انواع انتی بیوتیک تزریق شده که مریض نشن و بمیرن اما باید حداقل دو روز بعد از تزریق اینا رو بکشن تا این آنتی بیوتیک دفع بشه از بدنشون که اونا رو رعایت نمی کنن چون سریع تزریق می کنن خونمردگی میشه و آتنی بیوتیک تو بدنشون وارد بدن ما میشه و عملکرد کبد رو مختل می کنه

و این که هورمون هم بهشون تزریق می کنن یا توی آب و خوراک مرغ مصرف می کنن یا نه رو دقیق نمی دونم اما شک نکنید اینا تغذیه نرمال و معمولی ندارن و برای بدن و کبد مضر هستن و هورمون های بدن رو بهم می ریزن

خلاصه تر این که یه مدت نخورین می بینین که حال روزتون بهتره بی خود زود خسته نمیشین و سر حال ترین

حتا روی پریود شدن و شدت خونریزی هم موثره ، برای داشتن بچه ای سالم اکیدا توصیه می کنم در ماه های اول بارداری مرغ نخورین ... و یا اگه می تونین مثل من مصرف مرغ رو قطع کنین  ، یه مدت نخورین اشتهاتون معمولی میشه ، یه پف عجیب توی بدنتون هست که اون از بین میره و دیگه بی دلیل چاق نمیشین

(در صورت انتشار این مطلب حتما با لینک کانال مامی ناز باشه ممنون )

برای ارتباط با من روی آیدی زیر ضربه بزنین  @mitra831

ضمن این که باید بگم رنگ پوست مرغ در حالت طبیعی زرد کهربایی یعنی کرم رنگ هست اما برای این که بازار پسند باشه به مدت 24 ساعت مرغ رو توی آب و کلر غلیظ می خوابونن تا رنگ پوستش سفید بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنابراین اکیدا بهتون پیشنهاد می کنم مرغ نخورین می بنیین که بعد از دو هفته خود به خود لاغر میشین 

البته برای کسانی میگم که واقعا پر خور نیستن ولی مدام بی دلیل چاق و چاق تر میشن 

داروهام رو معرفی می کنم مرسی که اومدین و خوشحالم که داروهام باعث خوشحالی و رضایت تعداد زیادی ازکاربران گل نی نی سایت و گروه ها ی مختلف قرار گرفته 

الان معرفی می کننم کارهام رو شما هم سوالی داشتین بفرمایید  

اول از همه بگم گروه و کانال توی تل گرام دارم خواستین به شماره ام توی امضام پیامک بدین لینک کانال بدم توی کانال لیلنک گروه هم هست

گرده نخل تازه و اصل رسید دستم 

شماره ام توی امضام هست بیاین تلگر ام و سفارش بدین  خواصش :

خانم ها
رفع تنبلی تخمدان
بالا بردن میل جنسی
کمک به رشد فولیکول

آقایون
رفع مشکلات اسپرم
بالا بردن میل جنسی

اینم یه سری دیگه راستیییییییییییییی تو کانالم توی تل گرام هم یه سری اطلاعات مفید هم گذاشتم البته زیاد کانال رو شلوغ نکردم که خسته کننده نباشه و این که تبلیغات هم نه توی گروه نه توی کانال نزاشتم اخه ادم عصبی میشه خوب

داروی گرم (حلوای معروف میتی البته نسخه ی کامل و متفاوت و مقوی ) 

پاکسازی رحم برای پسرزایی 

رفع عفونت میکروبی 

رفع عفونت قارچی 

تقویت رحم 

تقویت قوای جنسی آقایان سورمه قلم گاو اصلی  

داروی تنظیم کننده قاعدگی عالیه واقعا کل درد پریود رو هم می بده 

همین طور قاعدگی رو کلا تنظیم می کنه رحم رو گرم می کنه 

علایم رحم سرد:

کیست تخمدان 

عفونت 

خونریزی قاعدگی همراه با لخته های بزرگ 

خونریزی قاعدگی با رنگ خون تیره و سیاه 

و مهم ترین نشانه اینه که شروع پریود با لکه بینی هست 

اینم بگم که گرده نخل به خاطر قیمت بالایی که داره به راحتی میشه تقلب کرد توش ووووووو تازه علاوه بر اون یه سری گرده ی نخل وارد بازار شده که گرده نخل عراق هست و اصلا کیفیت و خاصیت نداره رنگش هم به زردی می زنه 

گرده ی نخل اصل کرم رنگ هست توی آب حل نمیشه به هیچ وجه مزه ی آرد نخودچی نداره 

بو و طعمی شبیه اسپرم داره 

گرده هایی که این بو وطعم رو ندارن ناخالصی زیادی دارن تهیه نکنین که پولتون رو دور ریختین 

یکی دیگه از داروهای بسیار مفید و بسیار پرطرفدار داروی رفع عفونت قارچی هست 

که از بارداری جلوگیری می کنه

یه داروی عالی براش دارم که تضمینی تکه های خارچ شده از بدنتون رو ببینین 

البته برای کسانی که سقط داشتن هم عالیه اون ها هم اگه بقایایی مونده باشه دفع می کنن

بچه ها من یه مدت هست مصرف مرغ رو قطع کردم و دیدم واقعا حال روزم بهتر شده که رفتم راجع به مرغ سرچ کرد ...

من کلا مرغ دوست ندارم و شاید ماهی یک یا دوبار میخوردم ولی چاق بودم   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

علاوه بر این ها سورمه قلم گاو اصلی دارم که واقعا برای زیبایی و تقویت چشم عالیه 

خدایی سورمه ی الکی نیست و من خودم چندین ساله شاید بیش از 5 ساله از همین خانم می گیرم و هر روز هم استفاده می کنم 

کسانی که قبلا از من دارو گرفتن تاثیر داروها رو خودشون می دونن و تایید می کنن چون من با تلاش فراروان نسخه های خاص گیاهی رو پیدا کردم 

و الان 4 سال هست که توی نی نی سایت و تلگ رام و قبلا توی سایت خودم فروش داروهای گیاهی رو دارم 

تمام داروها سال هاست که امتحان شون رو پس دادن 

به هر حال اگه دوست داشتین بخرین یا عضو کانال و گروه من باشین به تلفنی که توی امضام هست پیامک بدین

دارویی که من می فرستم قارچ ها رو طوری میاره بیرون که خودت می بینیشون با چشم خیلی عالیه واقعا می گم 

و توی شیشه ای که می فرستم این قدر هست که بتونی بارها و بارها استفاده کنی اما معمولا اونایی که خیلی عفونت میگیرن نهایتا سه بار استفاده می کنن 

و باقی محلول اضافه میاد براشون