2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین مردی چیه

219 بازدید | 21 پست

معتقده زنها عقل درستی ندارن و ی ضرب المثل داره راجب این موضوع ک عقل چهل خانم اندازه عقل ی مرغ هست.ب شوخی جدی و همه جا از این ضرب المثل استفاده میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه ادم سمی و خودخواه هست هیچی هم حالیش نیست واسه جلب توجه این حرفا میزنه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بهش میفهمونم اگه عقل زن اندازه عقل مرغه عقل مرد هم اندازه عقل خروسه بجز این چیز دیگشونم اندازه مال خروسه😀

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یادمه یه مرد داشت پیش من زنارو مسخره میکرد من اصلا جوابشو ندادم ...و نه خندیدم نه عصبانی شدم چون ارباب رجوع بود فقط کارشو انجام دادم بعدا اومد ازم معذرت خواهی کرد

اینا با بحث کزدن و قهوه ای شدن درست نمیشن باید واکنشی به حرفاشون نشون ندی دنبال دعوا هستن

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...