2777
2789

چن وقته میخوام فلوکستین بخورم و بیخیال شم ولی مردد هستم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری شدید دارم هشت سال ناباروریمم به خاطر استرسام بوده 

بعد از هشت سال باردار شدم سقط شد که خیلی حالم بد بود رفتم دکتر دارو داد ولی فایده ای نداشت 

دوباره تو اوج ناباوری باردارشدم 

که الان نینیم هفت ماهشه 

ظاهرا ادم شادیم یعنی چیزی برا بچم کم نمیذارم بازی کنم باهاش و خیلی کارای دیگه 

ولی داغونم خیلی حالم بده 

همش استرس اضطراب 

دو روزه که سر دردو بی اشتهایی بهش اضافه شده 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من یک هفته دارم سیتالو پرام میخورم وسواسفکری شدید دارم همراه پانیک دارم دیونه میشم فعلا اثری ندیدم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سرترالین 50 یه ساله میخورم.فک نمیکردم انقد تاثیر داشته باشه!اخه داروهای دیگه چون چند حلقه ای بود و ع ...

خوب بود یعنی میخوام بیخیال بشم شاد باشم مثل قبلنا

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

هر دارویی به هرکسی میسازه یه دکتر خیلی خوب برو البته اگه واقعا مشکلت بدون دارو حل نمیشه 

ضمنا تو این چندروز و یه هفته ای که میخوای بری دکتر تماام سعی خودتو بکن که ازین حالت دربیای تاثیرشو میبینی....قبلا یه تاپیک زده بودم راجع بهش

من چندین سال پیش افسردگی گرفتم اول رفتم یه دکتر بدتر شدم که بهتر نشدم بعد داروشو سریع قط کردم بعد دوماه که حالمم خیلی بدتر شده بود رفتم یه دکتر دیگه همون روز اولی که داروشو خوردم حالم خیلی خیلی خوب شد.دکترو برو اما با تحقیق زیاد دکترتو انتخاب کن

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

بچه ها یسوال میپرسم نخندین تو رو خدا من هر روز به یچیزی گیر میدم باورتون میشه الان میگن از صورت خودمم بدم میاد الان یه هفتس قرص سیتالو پرام میخورم بنظرتون این افکارم با این قرصا برطرف میشه احه بد دخترم افسردگی شدید گرفتم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
وسواس فکری شدید دارم هشت سال ناباروریمم به خاطر استرسام بوده  بعد از هشت سال باردار شدم سقط شد ...

عزیزم من خیلی افسردگی شدید داشتم منجر به دعوای شدید خانوادگی شد همش افکار منفی داشتم به نظرم کمی پناه ببر به دعا و نماز و افکار مثبت خیلی حالتو بهتر می کنه باعث می شه مثبت تر فکر کنی به زندگی و بدونی روزهای تاریک تر هم هست من اتفاقاتی برام افتاد که باور کردنی نبود همش از افکار منفیم بود ولی الان سعی کردم بهتر بشم