2777
2789
عنوان

شوهرم کار خودشو کرد بی آبرویی راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 97 پست
چون میدونه ته تهش دوباره تو برمیگردی

نه برنمیگردم، اونم نمیاد شده دو هفته هم دووم آورده ولی طاقتش تموم میشه میاد جلو برای رابطه، فکر کن حرف نمیزده باهام یهو عادی میاد میگه... نه عذرخواهی نه دلجویی بگم نه میشه سگ هار

مردا مثل بچه هان عقب بکشی میان تو سینت، هر چقدر که اشتباه کرده بودی نباید عذرخواهی میکردی درس عبرت ش ...

وای میگم دفعه اولش نیست خودش دعوا راه میندازه خودشم میره تو قهر تا دو هفته ده روز هر چقدر طاقت بیاره، این بار منم مقصر بودم عذرخواهی کردم نمیکردمم همین بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برنمیگردم، اونم نمیاد شده دو هفته هم دووم آورده ولی طاقتش تموم میشه میاد جلو برای رابطه، فکر کن ح ...

خب بعد دو هفته که برگشت باهاش سگ نباش

بگو باشه و اتفاقا با روی خوش هم بگو باشه

بعد از رابطه، بهش با آروم ترین لحن ممکن حرفاتو بهش بزن

وای میگم دفعه اولش نیست خودش دعوا راه میندازه خودشم میره تو قهر تا دو هفته ده روز هر چقدر طاقت بیاره ...

مشکل اینه که سریع عذرخواهی کردی

این بیشتر بهش نشون میده میتونه با ناراحتیش تو رو تنبیه کنه

باید میزاشتی اگه مقصرم بودی بعد سه چهار روز

خب بعد دو هفته که برگشت باهاش سگ نباشبگو باشه و اتفاقا با روی خوش هم بگو باشهبعد از رابطه، بهش با آر ...

نمیتونم باهاش حرف بزنم، اصلا نمیشه در مورد مشکلات حرف زد باهاش باز شروع میکنه داد و بیداد و دعوا و...

بعد تو فامیل براش دم میگیرن خانم، نمیشه بگه ایشون قهرهوقتی مهمون میگیره دیگه هیچ کار نمیشه کرد

به شوهرش بگه

اون بزای اینکه خراب نشه

نمیزاره این زنگ بزنه بگه قهریم

کوتاه میاد

شک نکن

خب بعد دو هفته که برگشت باهاش سگ نباشبگو باشه و اتفاقا با روی خوش هم بگو باشهبعد از رابطه، بهش با آر ...

عزیزم اون مرد از لخاظ ج ن س ی بهش فشار میاد

وگرنه نمیاد که درددل ها و شکایت اسی بشنوه و عمل کنه

دلت خوشه

به شوهرش بگه اون بزای اینکه خراب نشه نمیزاره این زنگ بزنه بگه قهریم کوتاه میاد شک نکن

بابا گوش نمیدید اصلا شوهره جواب تلفنشو نداده اسی رو گذاشته تو عمل انجام شده بازی رو بلد بوده نامرد

تنها راهش محرومیت جنسیه، بخدا اگه من بودم کارمو با خیار راه مینداختم تا یکسال طرفش نمیرفتم تا آدم بشه

نمیتونم باهاش حرف بزنم، اصلا نمیشه در مورد مشکلات حرف زد باهاش باز شروع میکنه داد و بیداد و دعوا و.. ...

چون تو یا با داد و بیداد میگی

یا از دید اون به قضیه نگاه نمیکنی

این دفعه توبیخش نکن غرم نزن

هرچیم گفت معذرتم خواست بگو مهم نیست برام بقیه به شخصیتت پی بردن

اما اگه داشت توضیح میداد چی باعث شده اینجوری بشه و اینا

بگو آره میفهمم منم جای تو بودم خسته میشدم اما کاش پشت تلفن اینجوری نمیکردی

زندگی مشترکه، دعوا نیست که عزیز من

سالن کشتی نیست اون یه داد زد شما صد تا داد بزنی

میدونم خیلییی سخته ها

اما سعی کن وقتی عصبیه آروم باشی

وقتی آرومه حرفاتو بزنی

نه برنمیگردم، اونم نمیاد شده دو هفته هم دووم آورده ولی طاقتش تموم میشه میاد جلو برای رابطه، فکر کن ح ...

خیلی سخته

فقط میان جلو که خودشون راحت کنن

ادم حس بدی بهش دست میده😔