2777
2789
عنوان

شوهرم کار خودشو کرد بی آبرویی راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 97 پست
من چند بار باهاش حرف زدم اصلا جوابمم نداد چی بگم دیگه

بهتر یکمطاقتتو ببر بالا برا بچت خوراکی درست کن بگید بخندید ی مدت نادیدش بگیر

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

اکثر مردها از اقوامشون میخواد بیاد خودشون جر میدن واسه خرید و گرم گرفتن و دورهمی این برعکسه ...طلبکارم بوده ..چقد زشت پا شده رفته اتاق ..ادم نمیدونه چی بگه ...طفلی مهمونا

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای یا تو منی یا من توام

مشکل من با پارتنرم همین بود

همیشه من کوتاه میومدم

تا یه چیزیم باب میلش بود قهر میکرد و دو سه هفته نمیومد من همش زنگ و التماس و تو رو خدا برگرد و اینا

اخیرا که دعوا کردیم و رفت هیچی نگفتم و واکنشی نشون ندادم

بعد دو هفته دوباره دلتنگ شد و برگشت محل ندادم و به بدترین لحن باهاش صحبت کردم وقتی یه چیزی نیاز داشت کامل کامل شستم و پهنش کردم روی رخت

ببین من دختری بودم که همه میگفتن زیادی مظلومی زیادی کوتاه میای

یه بار که کوتاه نیومدم و اتفاقا مثل خودش رفتار کردم درست شد

به نظرم کوتاه نیا

این مردا فاصله رو نیاز دارن

نه غر بزن نه پیش قدم شو برای آشتی نه خودتو کوچیک کن

ناراحتی تو هم ابراز کن

هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته و نترس طلاقت نمیده

بابا یکم به خود و شخصیتت احترام باید بزاری اول که مرد هم بهت احترام بزاره

اگه میتونی و شرایطش رو داری

برو مسافرت

یا یه بلیط بخر که اون بره

قبلشم باهاش صحبت کن که دیگه جلوی مهمون حق این رفتار و نداری

بهشم بگو این بلیط برا این نیست که ازت خسته شدم حس میکنم دوتامون نیاز داریم یکم تنها باشیم یه هفته که هیچ کاری نکنی حتی پیامشم ندی ببین چطور برات میمیره

اگر مقصر بودی و عذر خواستیدیگه نازززززز نکش زنگ نزن پیام ندهتا ادم بشهبه خدا لین تنه ...

میدونی اول اون بی دلیل پشت تلفن خیلی بد حرف زد سر چیزی که هی ربطی به من نداشت، اومد خونه به روی خودشم نیاورد منم دعوا راه انداختم اون دیگهباهام حرف نزد

این همیشه همینه ممعذرت خواهیم نکنم همینه این بار منم واقعا بد حرف زده بودم گفتم اون بیشعوره من نباشم

مردا رو هرچی بیشتر خراب کنی همون قدر عزیز میشی ولش کن این دفعه بزار ی سال قهر بمونه

البته جکی چان منظورمه🤭😁
حس میکنم قلبم داره میسوزه تو سینم آتیشه. واقعا کم آوردم. ادم اینطوری ندیدم واقعا

ازدواج هم به شانسه خواهر زن هرچی قانع وخوب ونجیب باشه مرد پرتوقع وکثافت وبی وجدان نصیبش میشه بخدا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی زیاد خودتوجلوش کوچیک نکن اصلا ازاین به بعد حتی اگه مقصر خودتی معذرت خواهی نکن مگه اون کیه که حرمت زن بودنت رونگه نمیداره جلو مهمون سرسنگین باش بخودت برس

اگه میتونی و شرایطش رو داریبرو مسافرتیا یه بلیط بخر که اون برهقبلشم باهاش صحبت کن که دیگه جلوی مهمون ...

این حرفا واسه ما زنهای ایرانی نمیخوره اومدیم وبهش گفت قلم پاتو میشکنم ازاین خونه رفتی دیگه حق نداری برگردی اونوقت چکار کنه

نباید غذا گرم میکردی براش. باید یاد بگیره عین آدم رفتار کنه.مردا مثل بچه ان. یه دور دیگه باید خودمون ...

چکار کنم واقعا حس میکنم زبون منو نمیفهمه، فکر کن رفتم تو اتاق میگم زشته بیا بیرون بشین، دوباره رفتم گفتم غذا حاضرخ بیا سر سفره اصلا نگامم نکرد