2777
2789
عنوان

شوهرم کار خودشو کرد بی آبرویی راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همینطوره، مقصر صددرصدم باشه باز همینه این بار منم بد حرف زدم باهاش

زندگی زن و شوهری همین نیست مگه؟؟؟ یبار اون بد حرف میزنه یبارم خب تو ...انسانی بت ک نیستی ساکت باشی و چیزی نگی طبیعیه ک یجاییم تو دعوا تو بد حرف بزنی

آبروی خودش رفته... اما حق داری... آدم حس بدی داره اینجور مواقع... نمیشه هم به مهمون گفت بحث کردیم... الان اونا فکر میکنن بخاطر اونا شوهرت نیومده سر سفره

وای، فکرشم آزار دهندس واقعا

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

وقتی خودتو سبک میکنی براش و زرتی میری معذرتخواهی و دورشو میگیری توقع رفتار بهتری نداشته باش ،

مث خودش رفتار کن محل سگگگگ نده بش بعد ببین میاد جلو یا ن

مثل یه لبخند که پر از بغضه 🙃

حرف نزن مثل خودش با عمل نشون بده الانم دوباره فوری نرو مغدرت خواهی کن سرسنگین باش باهاش ولی باهاش بح ...

من چند بار باهاش حرف زدم اصلا جوابمم نداد چی بگم دیگه

مرد جماعت همینه معذرت خواهی ک کنی هوا برشون میداره بگو اگر چیزی نگفتم و کاری نکردم فقط بخاطر مهمونات ...

احسنت

کاملا درسته

منم از ترس ابرو و..... خصوصا جلو مهمون اینکار میکزدم که اسی کرد بعد دیدم اشتباهه

بی لیاقت

انقدر خانومی کردی با این اخلاق سگش رفتی به خاطر فامیلاش خودت و بچه تو تو اذیت انداختی اینم لیاقتش

نفرت انگیزه واقعا

الهیی درد و بلات بخوره تو سرش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من از جزئیات دعواتون اطلاعی ندارم اما پیشنهادم اینه که محترمانه باهاش صحبت کنی و ازش سازش و احترام درخواست کنی ( مثلا بگی میدونم این رفتار من اشتباه بوده و ازت بخاطرش عذر میخوام اما فلان کارت باعث شد احساس بی ارزشی بکنم و الان انگار کل زندگیم پوچ بوده ) اما یادت باشه همیشه تو نباید بری و ازش عذر خواهی کنی گاهی هم اون باید پا پیش بزاره

ببین ما تازه عروسی کرده بودیم

خانواده همسرم و دعوت کرده بودم زیادم هستن

من تمام وسایل و خریده بودم

شب قبلش دعوامون شده بود

شوهرم به همه شوندزنگ زده بود که خانمم خوشس نمیاد بیاین . شماهم نیاین

حاریم بهم زنگ زد و گفت

اون زمان ناراحت شدم ولی بعداً خیلیییی خوشحال شدم که اونا بدون اجازه ی من حق ندارن پا تو خونه مون بزارن

یعنی عدم شد سبب خیر

الان چند سال میگذره واقعا سالی یک بار فقط عید اونم برای چند دقیقه میان 👌👌👌😂😂😂