2777
2789

سلام بچه ها من دو تا حاملگی داشتم هر دو پوچ بود و سقط کردم .تو اولی کارم به کورتاژ کشید بعنی بعد ۲۰ روز خونریزی مجبور شدم گفتن چسبیده.بعد یک سال دوباره باردار شدم وپوچ بود و سقط کردم.دوباره گفتن مونده باید کورتاژ کنی ولی نکردم.چون دفعه ی اول خیلی اذیت شدم.داروگرفتمو دارو گیاهی موندم خونه گفتم خودش دفع میشه.دو ماه بعد رفتم سونو گفته مونده وپولیپ شده باید جراحی کنی منم که از جراحی میترسیدم.یه دکتر دیگه رفتم گفت چیزی نیست بزار بمونه با زایمانت دفع میشه.گفتم مانعی برای بارداریم نداره گفت معمولا کاری نداره .ولی حالا نگرانی خوب بیا درش بیار.منم نرفتم الان بعد یک سال حامله نشدم.رفیتیم ابن سینا عکس رنگیو سونو .گفتن حتما باید برش داری.هیستروسکوپی میخوان بکنن.میخوام بدونم درد داره فرقش با کورتاز چیه .هزینه اش چقدره خطر نداره.کسی انجام داده چقدر بعدش باردار شده .البته من همسرمم ازمایش اسپرم داد گفتن ژنتیک اسپرمت خوب نیست و اون باعث سقط میشه 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

منم پلیپ دارم عزیزم چون تازه عکس رنگی گرفتم دکترم تا شهریور بهم وقت داده منم باید عمل شم. یک سال و دو ماهه اقدامم ولی بچه دار نشدم. منم خیلی میترسم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پلیپ دارم عزیزم چون تازه عکس رنگی گرفتم دکترم تا شهریور بهم وقت داده منم باید عمل شم. یک سال و د ...

اخی عزیزم .تا شهریور بهت وقت داده دارو نداده

بزرگه لعنتی تو عکس رنگی خیلی خوب معلومه ولی اندازه ی دقیقشو ندارم مدارکمم تو پروندمه تو ابن سینا