2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه😂😂😂 پزشکا خیلی هم مهربونن  حالا بعضیاشون بیشعور میشن

چی میگین شما من عاشق پزشکاااام از این یکی لحاظ دارم میگم 

رشته مورد علاقم پزشکیه خودمو دارم برا پزشکی میکشم  اصلا اسم پزشک میاد روح من پر میکشه میرم تو رویاهام  ترس کذومه خواهر من 

من پولشم نمیخوام فقط دکتر شم برام کافیه

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
اره واقعا راستم میگیا.اونم اینروزا که امار درگیری وکشت وکشتار رفته بالا

امشب رفته بود دنبال سارق نزدیک بوده چاقو بخوره شانس گفته فقط گرفته به لباسش حول شده نتونسته بزنه خدا خیلی به منو نی نیمون رحم کرد وقتی اومد خونه دیدمش داشتم غش میکردم سریع خودش گفت به خدا خوبم لباسم یه کم پاره شد اومد عوض کرد و دوباره رفت😭😭😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
چرا آخه😂😂😂 پزشکا خیلی هم مهربونن  حالا بعضیاشون بیشعور میشن

بهشون گفتی بیشعور؟؟؟😤😤😤😤

من رو پزشکان تعصب داااارم😝😝😝😝

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
عزیزم داروساز 70میلیون در آمدش در ماه دختر عموی شوهرم. جراح 200میلیون. داییش. خو معلومه 7کمه به نسبت ...

ای همه پول رو چکارش میکنن ؟ 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

نفس جون میتونم بپرسم شوهرتون پزشکه خودتون چکاره هستین.اخه من شنیدم پزشکا توقعاتشون بالاست...خودمم یکی از خاستگارام پزشک بود اما چون هجده سال باهام تفاوت سنی داشت قبول نکردم واینکه همونموقع ها دلم پیش شوشوگیر بود

نفس جون میتونم بپرسم شوهرتون پزشکه خودتون چکاره هستین.اخه من شنیدم پزشکا توقعاتشون بالاست...خودمم یک ...

۱۸ ساااال !!!

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
عزیزم داروساز 70میلیون در آمدش در ماه دختر عموی شوهرم. جراح 200میلیون. داییش. خو معلومه 7کمه به نسبت ...

والا بخدا 

دندون پزشکا واسه هر کارشون ۷ میلیون میگیرن درآمدشون عالیه 

پزشکا بیشترشون بیکارن اگر پرس و جو کنید

ای جاااان عزیزم  انشالله امسال پزشکی قبول میشی و تو هم تا این ساعت کشیک میمونی

بذا من اصلا تا صب کشیک بمونم الهی خدا از دهنت بشنوه دست راست شوهرت رو سرمن لبته با روسری و اینا دیگه😂😂😂