2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم ولی میترسم

255 بازدید | 22 پست

سلام لطفا تا اخر بخونید مخصوصا اونا که طلاق گرفتن،

اگ میخواین سرزنش کنید و بگید چرا بچه دار شدی چرا ازدواج کردی باهاش و از این جور حرفا نیا

.

من به اجبار خانوادم ازدواج کردم ی بچه کوچیک دارم، از اولش بهش حسی نداشتم خودمو دلداری میدادم که بعد ازدواج درست میشه ولی نشد بارداریمم ناخاسته بود

الان سه سال میگذره و ن تنها علاقه مند نشدم که با کاراش اینقد اذیتم کرد که حالم ازش بهم میخوره

اخلاق نداره همیشه میترسم یچی بهش بگم چون با داد جواب میده باهاش بیرون میرم هم ایقد به لباسام گیر میده ک وقتی برگردیم قهر میکنیم

خانوادش هم میدونن اخلاقش بده ولی خب حاظر نیستن طرف منو بگیرن

شوهرمم هیچ وقت منو بچمو اولویت قرار نداد حتی اگ مقصر بودن بازم منو دعوا میکرد بعضی وقتام سیلی میزد بم

آخرین بار ماه پیش برادرش بچمو خیلی بد اذیت کرد من ناراحت شدم و بهش گفتم نمیخواد شوخی کنی با بچم، یه دعوایی راه انداخت منو زد و باهم درگیر شدیم

و خیلی مشکلات دیگ که حالم بده نمیتونم توضیحشون بدم

دو روزه میگم بیا بریم پیش دعا نویس یه دعا برا محبت بگیریم قبول نمیکنه در این حد تلاش میکنم برا زندگیم

امروز صبح گفتم من واقع خسته شدم همش قهر و دعوا افسرده شدم عصبی شدم حالم بده، طبق معمول گفت همه چیز تقصیر توعه منم مقصرم ولی مطمئنم اگ باهام خوب رفتار میکرد اینجوری نمیشدم

الان زنگ زدم به خانوادم گفتم میخوام بیام پدرم گفت عصر میام ببینم چتونه

الان من قصدم طلاقه ولی از زندگی بعد طلاق میترسم حرف مردم اینده بچم و اینکه بچمو ببرم یا بدم به پدرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چقدر ساده ای ک رفتی بهس گفتی بریم دعا محبت بگیریم😑بهترین کار اینه مشکلت رو با یه مشاور در میون ب ...

بخدا خسته شدم از این همه جنگ روانی

به زور یک جلسه بردمش مشاوره اونم همونی که خودش خیلی قبولش داشت بعد از حرفای مشاور اومد گفت این خودش مشکل داره

لطفا بگید بعد طلاق زندگی چجوری میشه خانوادم سنتی هستن و آبرو و حرف مردم براشون مهمه ولی من فقط 23سال ...

همه چیز ب خودت بستگی داره ک از جدایی چ برداشت کنی

بعد طلاق سخت میشه اولش ولی خب طبیعیه

ولی بعدش هدف داشته باشی و عبور کنی ازش و بلند شی زندگیت میتونه قشنگ و متفاوت بشه

منم بعد جدایی کیفیت زندگیم بهتر شده

004/10/6/16

لطفا بگید بعد طلاق زندگی چجوری میشه خانوادم سنتی هستن و آبرو و حرف مردم براشون مهمه ولی من فقط 23سال ...

زندگی هیچکس قشنک نیست حتی اگه دوباره شروع کنی .یه جایی رو اسم بیار که به ادما خوش بگذره و کسی مشکلی نداره.هرکی یجوری گیره .بشین سر زندگیت بچت بزرگ کن .درسته شوهر خوبی نداری ولی اون بابای خوب بچته .توام مادر خوب بچتی هیچکس جای شمارو پر نمیکنه براش .جدا میشی فردا بچت اسیب پذیر میشه اخرشم یا زندانه یا معتاد .چون کمبود محبت داره.بشین بسوز و بساز

همه چیز ب خودت بستگی داره ک از جدایی چ برداشت کنیبعد طلاق سخت میشه اولش ولی خب طبیعیهولی بعدش هدف دا ...

بچه داشتین اگر اره پیش خودته یا نه

خانوادت حمایتت میکردن؟ بعدش کار کردی یا موندی تا ازدواج کردی

زندگی هیچکس قشنک نیست حتی اگه دوباره شروع کنی .یه جایی رو اسم بیار که به ادما خوش بگذره و کسی مشکلی ...

اخه تا کی بسازم هنوز اول زندگیمه مطمعنم که درست نمیشه چون به پدر لعنتیش رفته مادرشو روانی کرده

همه مشکل دارن ولی این زندگی امیدی بهش نیست هیچچ خوشی نداره همش جنگ و دعوا

عزیزم سنی نداری یه عمر خودت بدبخت نکن با خانوادت حرف بزن بگو فقط طلاق میخوام اصلاهم از هیچی نترس شده مهریت ببخش ولی فقط طلاق بگیر از این مرد راحت شی

نر های سایت به من درخواست ندن

بچه داشتین اگر اره پیش خودته یا نه خانوادت حمایتت میکردن؟ بعدش کار کردی یا موندی تا ازدواج کردی

بله ۳ تا بچه دارم ۲۶ سالمه بچه هام با خودم هستن

مهریمو بخشیدم تا حضانت بچها رو بگیرم

نه من قید ازدواج رو زدم دیگه چیزی بعنوان مرد واسم مهم نیست

004/10/6/16