2821
2789

من بچه بودم انقد موهام لَخت و قشنگ بود الان داوغون شده موهام انقد تار موهام ضعیف و پر از موخوره شده که وقتی با قیچی موخوره ی یه تار و میچینم یه موخوره ی جدید در میاد پوست سرمم مشکل نداره ولی ریزش موی شدید از ساقه های موهام دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بااجازه استاتر. بجز کوتاه کردن راهی واسه رفع موخوره نیست؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

نرم کننده همیشه بزن توی حمام که از نون شب واجب تره، روبالشتی ساتن بخر، ماسک حمام های بدون آبکشی هم که مشکلت رو تارگت قرار میدن بخر. روغن تراپی من خودم نظرم نیست اما دیدم اطرافیان نتیجه گرفتن انجام بده اگه میخوای

🍓

نرم کننده همیشه بزن توی حمام که از نون شب واجب تره، روبالشتی ساتن بخر، ماسک حمام های بدون آبکشی هم ک ...

نرم کننده مو رو نابود میکنه

من خودم موهام تا زانو هست و تجربه بیشتری دارم

دیروز هم عکسشو گذاشته بودم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نرم کننده مو رو نابود میکنه من خودم موهام تا زانو هست و تجربه بیشتری دارم دیروز هم عکسشو گذاشته ...

عزیزم conditioner یه روتین ضروریه این رو پزشک های پوست و مو میگن و در تمام دنیا هم همینه، شاید شما از این ماسک مو و نرم کننده های کاسه ای که بعد کراتین و .. میگن خیلی استفاده داشتی اونها باید کنترل شده باشه مثلا هفته ای یک یا دوبار. منم موهام خیلی بلنده و کلی محصول و راه مختلف امتحان کردم

🍓

دلم نمیاد کوتاه کنم الان خیلی بلندن

اخه میگی موخوره داره

لامصب موخوره کاملا مو رو درگیر میکنه و حالت بدی هم بهش میده

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️ 

اول اینکه موهاتو هفته ای ۲ بار بشور

بیشتر نه

من خودم هر روز دوش میگیرم

ولی هفته ای دوبار موهامو میشورم

قبل و بعد حموم به ساقه موهات روغن نارگیل و ارگان قاطی کن بزن

از شامپو کلیر یا گلرنگ مخصوص موهای خشک استفاده کن

اتو مو و سشوار اصلا استفاده نکن بذار رو هوای آزاد خشک بشه

موهاتو با برس چوبی شونه کن

و از ماسک مو های شیمیایی استفاده نکن الکیه

قرص زینک هم استفاده کن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من آرایشگاهم رفتم با قیچی موخوره هارو چید ولی بازم اثر نداشت فکر کنم تنها راهش پسرونه چیدنه

لعنت به موخوره. من موهام خشک وفر هستن اصلا موخورشون رفع نمیشه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز