2777
2789
عنوان

تورخدا يه لحظه بياين😢

293 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها ؛من هفت ماه پيش جنين سه ماهم سقط شد؛اين ماه جلوگيري نداشتم 🤦🏻‍♀️ متاسفانه علائم بارداري دارم.خيلي ميترسم،روزه ميگيرم و به شدن دچار سرگيجه و سردردم.خيلي ميترسم اگه باردار بشام تو سه ماه اول ممنوع روزه.چند روز به موعدم مونده و مطمئنم با وضع جسميم اگه جنيني باشه با روزه سقط ميشه بازم😭😭 اصن نميدونم چيكار كنم.ديروز بيبي چك زدم منفي بود ولي خب منموعدم سوم ماه بعديه!!

🙄🙄

برو آزمايش بده معلوم ميكنه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر عزیزم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
احتمال به مضر بودن روزه و گرفتنش حرامه

امضات😄👌

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

بنظر من این چند روزم صب کن بیبی بزن اگه مثبت شد دیگه نگیر ،الان که نمیدونی بارداری روزتوبخوری گناه داره 

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍