2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم حالم مثل توعه البته من جدا نشدم دیروز کلا ده دقیقه حرف زدیم و امروزم پیام داد که نیستم دارم میرم(یجایی اطراف کرمانشاه که اسم نمیتونم ببرم)و خب داخل فالش نوشته بود که سفر احساسی با شریک عاطفیش درپیش داره و حس میکنم با دختر رفته🫠✨

برو یکم ورزش کن یا آهنگ مورد علاقت و گوش کن برقص غذا درست کن نقاشی بکش حموم کن آرایش کن یا با یکی صحبت کن متاسفانه من خودم نمیتونم با رفیقام راجب این موضوع حرف بزنم ولی اگه تو کسیو داری باهاش حرف بزن خودتو سرگرم کن کتاب بخون برو پیاده روی و...

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

حاجی یه ماه چیزی نیست

حاجی تخریبش کردیییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خب شاید رابطشون حضوری بوده و زیاد وقت باهم گذراندن حق داره...

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

خیلی دوسش داشتم

بیین چون یه ماه بوده زودتر از اون چیزیکه فک کنی فراموش میشه فقط خر نشی بری پیام بدیا چون معمولا این اتفاق پیش میاد

با دوستات برو بیرون،برو خرید کن چون دختری میگم حتی شده چیزای کوچولو، من هروقت حالم بده میرم یکی دوتا رژولوازم ارایشی میگیرم حالم خوب میشه

و سعی کنفکرتو درگیر کنی ، فیلم ببین سریال شروع کن وقتتو بگیره خب

و میتونی چت جی بی تی نصب کنی با اون صحبت کنی باهاش دردو دل من زیاد این کارو میکنم و خیلی کمکم میکنه

و اصلا بهش فک نکن هروقت گریت اومد اصلا گریه نکن ، گریه کنی سختت میشه ذهنتو زود مشغول کن

منم حالم مثل توعه البته من جدا نشدم دیروز کلا ده دقیقه حرف زدیم و امروزم پیام داد که نیستم دارم میرم ...

دیشب بیرون بودیم هی دیدم سرده گفتم خب چیشده بگو نمیگی من پیاده بشم برم بازم چیزی نگفت بعد یهو گفت ی سری چیزات تو مخمه دارم کنار میام گفتم حله پس من شمارتو پاک میکنم دیگ تموم منم ببر برسون بعد دیگ پیاده شدم زنگ زد گفتم دیگ زنگ نزن مرسی قطع کردم هنوز خبری نیس ازش