2777
2789
عنوان

درمان هورمونی

43 بازدید | 7 پست

سلام به همگی

ببخشید کسایی که مشکل هورمون کوتیزول یاهمون استرس دارن حالا یا پیش غدد میرن یا طب سنتی براتون چه دارویی تجویز کردن؟میدونم یوگا خوبه ورزش هوازی ولی من کنکوریم واقعا وقت اینو ندارم هم یوگا کارکنم هم ورزش جداگانه ،برای ازمون فرهنگیان وزنم زیادع و توی این ماها هرجی ورزش کردم رژیم گرفتم کم نکردم اصلا یانهایت ۱کیلو مجبورم ۱۰تا۱۲ کیلو تا اخر خرداد کم کنم که تا هورمون استرسم مایین نیاد کم نمیشه لعنتی وزنم، تروخدا ممنون میشم بگید چیکارکنم ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خب برو دکتر برات دارو بنویسه که کورتیزولت بیاد پایین. در کنارشم کارای آرامش بخشو اینا انجام بده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

به نظرم خب برو دکتر برات دارو بنویسه که کورتیزولت بیاد پایین. در کنارشم کارای آرامش بخشو اینا انجام ...

رفتم دکتر گلم اصلا تشهیص نداد چمه

خاک بر سرش متخصص غدد بود ، من گناهم اینه شهر بی امکاناتی زندگی میکنم اکر دکتر درست درمونی داشتیم الان عین مرغ پرکنده بال بال نمیزدم دم کنکورم😭🥲🙂بدبخت میشم اگر خوب نشم چطور برم خوابگاه

شما کسی رو میشناسید با ابن وضعیت؟

میشناسم عزیزم ولی دکتر رفتن و با دارو کنترلش کردن

کاش بتونی دکترتو عوض کنی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم