2821
2789

فامیلای ما بلانسبت حرو.مزاده ان .

کاش میتونستم برای همیشه از زندگیمون حذفشون کنم

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

برای ما سمت مادری🥹

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای ما سمت مادری🥹

برای من باز سمت مادری نرمال ترن

پدری همشون هفت خط و هزار پدر

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

اشغال تر از فامیلای مادرم اصلا گیر نمیاد یکی از یکی فضول تر و فتنه تر

وای

این اشغالا چرا منقرض نمیشن؟😑

واسه ماهم همونی که گفتی هستن مخصوصا خاله هام. خیالت راحت👌🏻

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ما خودمون فامیلای بقیه هستیم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

ما باهاشون قطع ارتباطیم

تازه یکی از دایی هامم قطع ارتباطه باهاشون

زندایی م سرطان داشته

مامانبزرگم رفته بین همه پخش کرده وقتی متوجه شده و چهارتا چیز هم چسبونده روش ، که داییم ازش طلاق بگیره

تازه مامان منم خیلی اذیت کرد و خواهر برادرای دیگه ش که دایی و خاله های من باشن هم زیاد اذیتش کردن ، حتی منو هم اذیت میکردن وقتی بچه بودم

در نهایت دروغگو ها و مظلوم نماها حال بهم زن ترین ها هستن ...

روز عیدی نمیخوام دربارشون فک کنم 😐😂فامیل پدریم

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز