2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه سال پيش 

يكي از بچه هاي خوابگاه 

رو پايان نامه خودش كار ميكرد 

فيزيوتراپي هم ميكرد 

ميگفت حدود ٣تومن ميگيره 

راست و دروغ نميدونم 

ولي خوب خوابگاه خصوصي بود 

حدود ٧٠٠ماهي اجازه ميداد 

من شنيدم رشته عالي و پر در امدي 

اينطور نيست ؟

بازار كار؟

من دانشجوی فیزیوتراپی ام.

ترم ۶.تو کلینیک استادم کار میکنم.حقوقم بالا نیست ولی برای کسب تجربه عالیه.

چرا ناامیدی؟

من که زودبازده تر از رشته خودمون نمیبینم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من دانشجوی فیزیوتراپی ام. ترم ۶.تو کلینیک استادم کار میکنم.حقوقم بالا نیست ولی برای کسب تجربه عالیه ...

چون هیچ جااستخدام نمیکنن، پرکیسی هم درصدکم میدن، مطبم پول زیادمیخوادوجاهای خوب اشباع شده من ۴ساله یه جاپرکیسی بدون بیمه کارمیکنم

میخواستم بعدازبچه دارشدنم بزنم ولی الان تحهیزات دوبرابرشده نمیصرفه

خب بری جایی هم کار کنی بنظرم بازم میصرفه درامد زن‌که نمیخواد اونقدی باشه که خرج خونه رو بده، یه شیفت هم بری سرکار حداقل ۲میلیون داری 

چون هیچ جااستخدام نمیکنن، پرکیسی هم درصدکم میدن، مطبم پول زیادمیخوادوجاهای خوب اشباع شده من ۴ساله یه ...

الآن درآمدت حدوادا چقدره که راضیت نمیکنه عزیزم؟

سعی کن وام بگیری کلینیک بزنی.پرکیسی جایی که تعداد بیمارها بالا باشه خوبه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
چون هیچ جااستخدام نمیکنن، پرکیسی هم درصدکم میدن، مطبم پول زیادمیخوادوجاهای خوب اشباع شده من ۴ساله یه ...

من که عمرا تو بیمارستان و ... کار نمیکنم.

میخوام بلافاصله بعد از فارغ التحصیل شدنم کلینیک بزنم.هر طور که شده.

شما هم سعی کن کلینیک بزنی.

اگه دوست داری بگو کدوم شهری.

الآن درآمدت حدوادا چقدره که راضیت نمیکنه عزیزم؟ سعی کن وام بگیری کلینیک بزنی.پرکیسی جایی که تعداد ب ...

ماهی ۴تومن،یه تومنشونگه میدارن وقتی بیمه هاواریزکردن