2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این نوسانان که جهانی بوده

همش خود زنی بکنید همه جای دنیا خوبن فقط وطن شما ایراد داره

وطن پرستی عین ناموس پرستی وجود مبخواد!!!

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

میدونم این رو بگن فحش میخورم ولی علاوه بر دولت که پایه اصلی گرونی هست یه عده از خود ملت هستند که به خاطر نفع خودشون قیمت رو میبرن بالا...باورتون بشه یا نه خیلی ها از گرونی سود میکنند...خود طلا فروش ها نعوذبالله به خدا میگن تو برو کنار ما هستیم از بس به خاطر گرونی وضعشون خوب شده و غرور برشون داشته

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

کافیه ترامپ یه پهباد بفرسته روی آسمون تهران طلا میره برای 30 تومن

آره دقیقا

طلا میخواست بیاد پایین

ایران چند تا پهباد فرستاد برای فضولی اونا هم زدنش دوباره طلا رفت بالا

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

مگه بده هرروز هیجان داریم🤭

منم همینو میگم دولت کلا فکر ماست میگه سرگرم باشن یه روز تو صف برنج یه روز تو صف روغن یه روز با کالابرگ خداییش مردم خیلی بی انصافی می کنن دولت به این خوبی حتی اوقات فراغت مون رو پر کردهicon

میدونم این رو بگن فحش میخورم ولی علاوه بر دولت که پایه اصلی گرونی هست یه عده از خود ملت هستند که به ...

اره ماهم فامیل طلا فروش داریم که زنش تو مهمونیا همین مونده بگه ک و نم همراهم نیاد بو میده

میدونم این رو بگن فحش میخورم ولی علاوه بر دولت که پایه اصلی گرونی هست یه عده از خود ملت هستند که به ...

بعد دیدب چقدر همه را دور میزنن تا مالیات هم با وجود درامد بالا ندن حتی خود خریدارها کمکشون میکنن کارت را تو مغازه هاشون نمیکشن و هر چی بگن گوش میکنن

در صورتیکه ندادن مالیات زندانی داره همه جای دنیا

اینها راحتن زبونشونم دراز و همیشه طلبکار

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این نوسانان که جهانی بودههمش خود زنی بکنید همه جای دنیا خوبن فقط وطن شما ایراد دارهوطن پرستی عین نا ...

چرا هر چی میگیم اسم خود زنی و خود تحقیری روش میزارید؟ الان شماها که هم وطن خودتونو که از روی فشار و درد یه چیزی میگه تحقیر میکنید خیلی خوبین ؟

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

2825
2823
2791
2779
2792