2777
2789
عنوان

بعد دوازده سال زندگی مشترک

210 بازدید | 8 پست

من از یک دختر آروم و بی زبون و مظلوم تبدیل شدم به زنی منفی نگر وسواس فکری بدجنس که تو آخرین دعوا با شوهرم بهم بگه تو چقدر پست بودی و من نمیدونستم وقبلا فیلم بازی میکردی چرا چون بعد دوازده سال زندگی ک هی هیچی نگفتم از دخالت مادر پدرش گفتم شدم پست😭

واقعاچرا....چرابایداین بشم وراازسادگی و مهربانی من سواستفاده کنن البته نه تنها خانواده شوهر فامیل و خانواده خودمم همینطور..... وسواس فکری داره عذابم میده تراپی هم میرم فعلا هنوزم همونجورم

من بعد ۱۹ سال

به شوهرت بگو تو این ۱۲ سال معلمم مادرت بوده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری. ازدواج یعنی فرسایش روح و جسم

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور