2777
2789
اها باید همین کارو کنم من یه مدت سوتین نمیپوشیدم گفتم شاید درست شه ولی فایده نداش

من ی مدت هویج پخته میذاشتم نرم نگش میداشت تو همین سایت دیدم 

ی مدت عدس پخته شده تو سرکه 

ی مدت پماد تترا 

کرم شقاق

روغن مرغ

وازلین و...

ی مدت لیوان کاغدی ی بار مصرف تهش باز میکردم میذاشتم روش که به لباس نخوره و چربش میکردم با هرچی دم دستم بود روغن مرغ یا روغن زرد و کره و ... این بهتر بود ولی هنوز زخم 

یکی نوشته بود با سسوار با فاصله بگیری روزی سه بار ۱۵ دقیقه ای اینو هنوز امتحان نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مدت هویج پخته میذاشتم نرم نگش میداشت تو همین سایت دیدم  ی مدت عدس پخته شده تو سرکه  ...

اووووه چقد راهکار 

مرسی عزیزدلم😙😙😙❤❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
مامانای عزیز چند روز دیگه وقت زایمانمه ولی سینم تغییری نکرده انگار درد یا حس پر شدن سفت شدن اصلا هیچ ...

منم هیچ حسی نداشتم بعد زایمان  کام خودت با رطب باز کن شیر جاری میکنه و بچه هم با خاک تربت ان شاءالله 

یاد باشه حتما

مامانای عزیز چند روز دیگه وقت زایمانمه ولی سینم تغییری نکرده انگار درد یا حس پر شدن سفت شدن اصلا هیچ ...

من هیچ تغییری نکردم تا بعد زایمان. نگران نباش. البته شنیدم میگنماه اخر بارداری چربشون کن. بازم شنیدم زیاد ور رقتن به نوک سینه زایمان زودرس میاره. در نتیجه هیچ گاری نکن😃

من هیچ تغییری نکردم تا بعد زایمان. نگران نباش. البته شنیدم میگنماه اخر بارداری چربشون کن. بازم شنیدم ...

مرسی گلم گفتم شاید شیر نداشته باشم مشکلی دارم .اخه هرکی هم میرسه میپرسه سینت شیر نداده بیرون سفت نشده از این سوالا بیشتر تو فکرمیرم

خدایااااا شکرت
من ی مدت هویج پخته میذاشتم نرم نگش میداشت تو همین سایت دیدم  ی مدت عدس پخته شده تو سرکه  ...

منم خیلی کارا انجام دادم.الان گه پنج ماهشه چند وقته بهتر شده البته نه زیاد. دیگه عادت کردم

حالا انداختمش رو غذا ببینم کمتر شیر میخوره

خب نمیتونه سرش خوب جابجا کنه بتونه نفس بکشه بچه اس دیگه 

اهان

میبینم بعصی وقتا سیاه میشه وقتی اینجور میگیرمش پس از اونه

مرسی ک گفتی خدا خیرت بده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
جدی از این ب بعد اینجور میکنم مرسی گفتی😙😙😙😙 زیره ب خود بچه بدم؟

دقیق نمیدونم زیره بود یا رازیانه حالا از عطاری بپرسی میگه. بگیر یه ذره دم کن بهش بده ببین اگه بهش ساخت همیشه بده. من دم صبح که میشد خیلی پیچ میخوردم بهش میدادم ده دیقه بعد دسشویی میکرد خوب میشد میخوابید

مرسی گلم گفتم شاید شیر نداشته باشم مشکلی دارم .اخه هرکی هم میرسه میپرسه سینت شیر نداده بیرون سفت نشد ...

نه اضلا برا من نبود خدا روزی رسونه به موقع بدادمون میرسه حالا بعدا بیشتر متوجه حرفم میشی وقتی قبل گریه بچه میفهمی گسنه اس