2777
2789
عنوان

چاق شدن صورت

322 بازدید | 16 پست

من بعد رژیم گرفتم صورتم خیلی بد و لاغر شده شنیدم سیب پخته بخورم صورتم چاق میشه ترخدا هر کی هر تجربه ایی داره بگه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
صورت
0
0%
سیب پخته
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژله ناشتا ....آب فراوووووون و میوه مثل خیار و سیب....باعث چاقی صورت میشه و بقیه بدن چاق نمیشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من صورتم گرده تا یکم چاق میشم زشت میشم بدن لاغری هم دارم خیلی بده یا باید خوشگلی رو انتخات کنم یا خوش اندامی رو...

#من همان خسته بی حوصله ی غم زده ام/آدم بد قلقی که رگ خوابش" شعر" است.#
من صورتم گرده تا یکم چاق میشم زشت میشم بدن لاغری هم دارم خیلی بده یا باید خوشگلی رو انتخات کنم یا خو ...

واقعا دارم افسردگی میگیرم خیلی صورتم داغون شده

من رژیمم بخاطر دخترم..شیرخشک رژیمی خوردم ..روزی ۶قاشق تو ی لیوان آب جوش حل کردم...اول صورتم پر شد بع ...

من نان 3 گرفتم توی آب جوش میریزم خیلی بدمزه ست با شیر میخورم اشکال نداره؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
واقعا دارم افسردگی میگیرم خیلی صورتم داغون شده

منم 20 کیلو لاغر کردم صورتم خیلی استخونی شده متنفرم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

[QUOTE=59459799]من نان 3 گرفتم توی آب جوش میریزم خیلی بدمزه ست با شیر میخورم اشکال نداره؟[/QUنان که خوبه من شیرخشک رژیمیه خیلی تلخه چن قاشق شکر میریزم خوشمزه میشه ...اشکال که نداره ولی باشکر یا نبات خوشمزه میشه

[QUOTE=59459799]من نان 3 گرفتم توی آب جوش میریزم خیلی بدمزه ست با شیر میخورم اشکال نداره؟[/QUنان که ...

عزیزم خودت چاق نمیشی چه مدت بخورم برم بگم شیر خشک رژیمی میخوام انقدر تو رژیمم سختی کشیدم زهر مارم باسه نیخورنم فقط ی کم صورتم مر بشه فقط ی کمم واقعا راضیم