2777
2789
عنوان

لرزش کودکم تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 24576 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کم خونیه پسر منم اینطور بود با شربت فروگلوبین خوب شد گوشت زبادم بهش دادم بعدش

گل گلدون جان تا حالا مث پسر من شده بود؟ دقیقا مث این بخدا خونه تنها با بچه دارم بالا میارم از ترس و استرس

تروخدا میشه دقیق بگی دکتر چی گفت؟من از ترس حالت تهوع گرفتم

گفت وقتی میبینید بچه بدنش میلرزه نه از سرماس نه از تشنج قندش اومده پایینه اگه شیر خوار هستش فورا بهش شیر بدین

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥

اره عزیزن لرزش کامل بدن قفل شدن سر و چشم ها حتی اشتباهی شش ماه دکترای بی سواد داروی ضد تشنج دادن اخر سر بردم پیش دکتر اشرفی تو ایران معروفه تو این زمینه تا فیلمشو دید گفت خانوم بچه تشنجی رو بقلم کنی بهت توجه نمی کنه صداتو نمی شنوه لبخند نمی زنه پسرت لرز داره بعضی بچه ها تا هشت سالگی دارن بعد خوب می شن ازمایش خونشم دید گفت از کم خونیشم هست شریت نوشت کامل لرزاش برطرف شد شربتای تشنجم قطع کرد

کدوم شهری. شاید سردشه .‌ گاهی لرزش  بعد از ادرار کردن در بجه ها هست. ببین زمانیکه  دفع ادرار داره   میلرزه و لرزش بعد از ادرار .کوتاه ه.و اگر در این زمان باشه طبیعی ه. اگر دارو میخوره مثل سالبوتامول .  و لرزش داره  که  خوب نیست . بهرحال اول  ببین  چه موقع  این حالت  بهش دست میده . از گرسنگی هم میتونه باشه. شیر شو طولانی کنی  فاصله رو  لرزش میشه بیاد. 

اره عزیزن لرزش کامل بدن قفل شدن سر و چشم ها حتی اشتباهی شش ماه دکترای بی سواد داروی ضد تشنج دادن اخر ...

من بغلش کردم توجه نکرد نگام میکرد اما بعدش ک نلرزید خندید و بازی کرد بچه شما حین لرز میخندید؟

بعد لرز تشنج بچه می خوابه پسر منم بعد لرز بدن می خندید که دکتر گفت تشنج نیست خواهشا پیش هر دکتری نبر که مثل پسر من تشخیص اشتباه بدنو دارو تشنج بدن اگر تهرانی می خواببری دکتر برو پیش دکتر اشرفی یا غفرانی ولی من جات بودم یه شربت اهن می خریدم می دادم بچه یکیم اینکه گوشت قرمز بیشتر بهش بده عسل و هویچ نده